Soţia lui Ilan Laufer, de urgenţă la spital. Alina are probleme mari cu sarcina

Soția fostul ministru Ilan Laufer a fost internată de urgență la spital. Alina Laufer este însărcinată cu gemeni, iar starea ei de sănătate s-a agravat. Medicii au decis internarea. Ilan Laufer le-a cerut fanilor săi să se roage pentru ca soția sa și cei doi micuți pe care îi poartă în pântec să se întoarcă acasă sănătoși.

09 feb. 2021, 14:26
Soţia lui Ilan Laufer, de urgenţă la spital. Alina are probleme mari cu sarcina

Momente de cumpănă pentru familia fostului ministru Ilan Laufer. Soţia sa, însărcinată cu gemeni, are probleme cu sarcina şi a fost internată de urgenţă. Anunţul a fost făcut chiar de Ilan Laufer pe Facebook, unde şi-a îndemnat urmăritorii să-i trimită mesaje de încurajare soţiei sale.

„Scumpa mea soție Alina, a fost internată ieri de urgență la spital, din cauza că una dintre membrane s-a rupt și a inceput să piardă lichid amniotic. Totul s-a petrecut foarte repede, am ajuns la camera de gardă, Alina a fost preluată de personalul medical și, după 15 minute, am aflat că va rămâne internată în spital pentru cel puțin două săptămâni. Cu toate că nu pot fi alături de ea din cauza regulilor foarte stricte din spital, Alina luptă în fiecare moment să ducă sarcina mai departe.
Mă rog la Dumnezeu să îi aducă acasă sănătoși pe toți trei. Îi puteți lăsa un mesaj de încurajare Alinei chiar aici! Mulțumesc familiei pentru tot sprijinul și suportul acordat!”, a scris Ilan Laufer pe Facebook.

Alina şi Ilan Laufer vor avea gemeni după 8 ANI de TRATAMENTE. „Este o sarcină bivitelină!”

Alina Laufer, în vârstă de 38 de ani, a anunţat în septembrie anul trecut că va avea gemeni. Ea și soțul ei, politicianul și omul de afaceri Ilan Laufer au povestit că s-au chinuit timp de 8 ani să devină părinți. Imediat ce a aflat că va avea gemeni, Ilan Laufer a postat filmulețul de la ecografie pe pagina sa de Facebook.

„Îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru acest dublu miracol pe care l-am adus în viața noastră după 8 ani de încercări. Azi am fost cu Alina la ecografie și am aflat că vom avea gemeni. I-am văzut și le-am ascultat pentru prima dată inimioarele cum bat tare, tare!”, a scris Ilan Laufer.

Citeşte şi: Alina şi Ilan Laufer vor deveni părinţi. Fosta soţie a lui Jorge a rămas însărcinată prin fertilizare in vitro: „Am încercat 8 ani”

„Știam că la inseminare au fost doi embrioni, însă așteptam să văd dacă s-au prins amândoi. Erau deja măricei și azi dimineață ni s-a confirmat minunea! Vom avea gemeni! Ilan este și el foarte fericit, că în sfârșit, după 8 ani în care ne-am dorit extrem de mult să devenim părinți, ne-am chinuit și am făcut mai multe proceduri, în sfârșit se va întâmpla. Chiar râdeam cu el și spuneam că sunt copii de campanie, i-am făcut între strâns de semnături, stat în picioare și alte alergături. Nu îi vine să creadă, deja se gândește că va scoate doi copii campioni, e foarte motivat. După atâția ani de încercări acum este un șoc pentru noi că se întâmplă acest lucru! Totul este în grafic și decurge ok. Este o sarcină bivitelină, gemenii nu vor fi identici, sunt șanse mari să fie băiat și fată. Noi începem să ne pregătim încet-încet. Va trebui sigur să ne schimbăm mașina și să ne luăm probabil o bonă internă”, a declarat Alina Laufer pentru Click!.

Alina Laufer mai are o fetiţă, Karina, din căsătoria cu Jorge.