Soţia lui Ilie Năstase şochează: „Am găsit în casă intestine de la o pasăre, o lamă de cuţit şi…”

Viaţa bate filmul, iar Brigitte Sfăt, soţia tenismenului Ilie Năstase, ştie cel mai bine. A trecut prin numeroase probleme şi încercări, iar la un moment dat a bănuit că cineva i-ar fi făcut vrăji.

28 feb. 2015, 10:47
Soţia lui Ilie Năstase şochează: „Am găsit în casă intestine de la o pasăre, o lamă de cuţit şi…”

Într-un interviu acordat Oanei Turcu, prezentatoarea emisiunii „Refresh”, Brigitte Sfăt şi-a deschis sufletul, în exclusivitate. A vorbit despre momentele extrem de grele prin care a trecut, despre lacrimile amare pe care le-a vărsat, până în momentul în care a cunoscut fericirea. Ilie Năstase a fost salvarea şi minunea pe care o aştepta de mult timp, care şi-a făcut apariţia atunci când avea mai mare nevoie.

Prigoană, despre Bahmuţeanu: Cred că a fost la vrăjitoare. Aveam în casă, la colţuri, SARE şi SMOCURI de PĂR

Frumoasa brunetă a povestit că la un moment dat, după un şir de întâmplări extrem de triste, a găsit în casă câteva semne care au dus-o cu gândul la magie neagră. „M-am gândit că poate cineva mi-a făcut ceva, m-am gândit la vrăji. Când ne-am mutat la casă am găsit intestine de la o pasăre, o broască. Am găsit o lamă de cuţit în tocul de la uşă şi nişte ace înnodate cu aţă roşie şi neagră. M-am speriat şi am început să merg pe la mănăstiri. Acum nu mă mai gândesc, nu îmi mai pun întrebări şi nu vreau să mai deschid uşi care nu trebuie deschise”, a mărturisit Brigitte, extrem de afectată.

VRĂJI de DRAGOSTE. Ce să faci ca să te IUBEASCĂ pentru totdeauna. 

 

VEZI SI