Soția lui Ioan Gyuri Pascu, dezvăluiri despre regretatul actor la 6 ani de la dispariţia prematură a acestuia: „Neiubirea nu înseamnă ură, ci înseamnă să nu fii conştient de iubire şi să nu trăieşti în iubire”

Şase ani au trecut de la plecarea în veşnicie a lui Ioan Gyuri Pascu. Fostul membru al trupei Divertis s-a stins din viaţă la 55 de ani, în urma unui infarct. Daniela Marin, soţia regretatului artist, este invitata Iulianei Marciuc în emisiunea de marţi, 6 decembrie, de pe TVR2, unde va dezvălui amănunte neştiute despre relaţia lor, dar şi despre despre cariera şi familia muzicianului şi actorului Ioan Gyuri Pascu

06 dec. 2022, 15:54

Marţi, 6 decembrie, de la ora 20:00, Iuliana Marciuc a pregătit o ediţie specială „Destine ca-n filme”, pentru a ne aminti de regretatul artist care s-a stins din viață în urmă cu șase ani.

Să vă ferească Dumnezeu de neiubire!”, cu această urare actorul şi interpretul Ioan Gyuri Pascu încheia în ultimii săi ani de viaţă recitalurile şi concertele în care era invitat.

Simbol al scenei româneşti, al libertăţii de exprimare şi al comediei post-decembriste, actorul şi interpretul Ioan Gyuri Pascu pleca prea devreme la Cer, în urmă cu şase ani. Beneficiind de arhiva excepţională a Televiziunii Române, telespectatorii TVR 2 sunt invitaţi să revadă secvenţe din programele care ne făceau să râdem în hohote, dar şi  momente care ne-au emoţionat pe micul ecran.

Soția lui Ioan Gyuri Pascu, dezvăluiri despre regretatul actor la 6 ani de la plecarea la cele veşnice a acestuia

În premieră la TV, printre invitaţi o vom cunoaşte pe soţia sa, Daniela Marin.

Citeste si Scandal în instanţă după moartea lui Gyuri Pascu. Ce se întâmplă cu medicul care l-a consultat primul pe artist

Neiubirea nu înseamnă ură, înseamnă să nu fii conştient de iubire şi să nu trăieşti în iubire. Neiubirea la asta se referea. Să vă ferească Dumnezeu să staţi închişi şi să nu ştiţi, să nu cunoaşteţi şi să nu vă deschideţi iubirii”, explică Daniela Marin.

Ioan Gyuri Pascu s-a lansat în muzică în anul 1977 și, în cei peste 20 de ani de carieră, a abordat diverse stiluri, printre care: pop, rock, blues și reggae. Pe lângă activitatea din grupul umoristic Divertis, unde a abordat în special satiră politică, a mai jucat în filme de lung metraj precum „O vară de neuitat”, în regia lui Lucian Pintilie și în „Occident”, regizor Cristian Mungiu. Artistul a mai jucat în piese de teatru, precum „Take, Ianke și Cadîr”, asigurând și coloana sonoră pentru o parte dintre ele, a participat la emisiuni radio şi a scris câteva volume.

Citeste si Fosta soţie a lui Ioan Gyuri Pascu, mesaj cutremurător: „La IML, parcă i-am auzit vocea”