Soția lui Jorge, război deschis cu Cristi Mitrea. Replici acide după schimbarea de la Survivor All Stars: „Când vine salariul și tu stai la gard, nu înseamnă că ți-ai câștigat locul”

Ramona Prodea a fost invitată în emisiunea lui Cătălin Măruță, acolo unde a vorbit despre soțul ei, Jorje, și despre parcursul lui la Survivor All Stars. Cristi Mitrea, însă, a avut câte ceva negativ de comentat la aproape orice, astfel că între cei doi s-a iscat n adevărat scandal.

23 feb. 2024, 11:29
Soția lui Jorge, război deschis cu Cristi Mitrea. Replici acide după schimbarea de la Survivor All Stars: „Când vine salariul și tu stai la gard, nu înseamnă că ți-ai câștigat locul”
Soția lui Jorge, război deschis cu Cristi Mitrea. Replici acide după schimbarea de la Survivor All Stars: „Când vine salariul și tu stai la gard, nu înseamnă că ți-ai câștigat locul”

În edițiile trecute ale Survivor All Stars, Jorje a fost mutat din echipa Faimoșilor la Războinici. Invitată în emisiunea „La Măruță”, Ramona Prodea a vorbit despre schimbarea din cadrul concursului.

Citește și: Soția lui Jorge reacționează după ce artistul a fost mutat la Războinici: „Sinceră să fiu, nu m-am așteptat”

Soția lui Jorge, război deschis cu Cristi Mitrea

Ramona este de părere că această schimbare este foarte benefică pentru soțul ei și că se simte mult mai bine în echipa Războinicilor.

„Eu am văzut un lucru pozitiv în toată schimbarea asta. Am văzut felul în care se simte el acum, în cealaltă echipă. (…) Am văzut vibe-ul bun pe care îl au cu toții. A fost pe mâna lui. A avut curajul să schimbe jocul și, în general, oamenii care au curaj să facă schimbări au de câștigat din aceste schimbări. A fost o șansă neașteptată. El a ales alături nu cea mai bună Războinică, ci pe cel mai bun concurent din Survivor, cu cel mai bun randament, pe Ștefania Ștefan”, a zis ea în emisiune.

Cristi Mitrea nu s-a putut abține și a intervenit în discuția dintre Cătălin Măruță și Ramona Podrea. Bărbatul susține că Jorje s-a mulțumit să fie în echipa Războinicilor doar ca să mai stea în competiție și să mai încaseze câțiva bani, iar impresia că s-ar simți mai bine alături de foștii săi inamici este falsă.

„Dacă mai vine salariul o săptămână, două, trei și eu aș fi mulțumit. Și eu aș fi recunoscător dacă mă pregătesc să mai stau două, trei săptămâni liniștit. (…) Bine, trebuie să îți mai și câștigi locul acum, despre asta e vorba. Toți sunt plătiți, dar unii își mai și câștigă locul. Când stai toată emisiunea la gard și în ambulanță nu ți-ai câștigat locul”, a spus Cristi Mitrea, deranjând-o pe soția artistului.

Soția lui Jorje a ținut să precizeze că artistul merită să fie în competiție pentru randamentul pe care îl dă și pentru punctele pe care le-a adus echipei sale, fiind unul dintre participanții buni din concurs.

„Dacă ne gândim câte puncte a câștigat Jorge, în ultimele două săptămâni a câștigat patru puncte. Dacă te uiți pe clasament, el e pe la mijlocul clasamentului ca și randament. Din 14 meciuri jucate a câștigat 8. Zmărăndescu, Jador, Moroșanu sunt pe la coada clasamentului. Dar lasă-mă puțin să vorbesc, lasă-mă să vorbesc. (…) Este vorba despre Jorge, așa cum, nu știu de ce, ai zis tu că trebuie să își câștige locul, el chiar a avut 60% randament pe jocurile jucate. (…) El e al treilea după jocurile jucate, după Zanni”, a explicat Ramona.

Cristi Mitrea a avut mai multe replici tăioase și deranjante și pentru Roxana Nemeș, care a părăsit competiția din cauza unor probleme de sănătate.

„Eu mă bucur că a zâmbit mai devreme și a spus că am vorbit despre ea, că eu nu am spus nimic de bine și nici nu am ce să spun de bine, dar dacă pe ea o încântă.. îmi dau seama că e arogantă. Din punctul meu de vedere, e cea mai slabă prezență feminină la un concurs de genul acesta, nu am înțeles de ce ocolim subiectul cu partea sportivă, nu avem acuratețe, viteză, țintă, nu simțim probele de niciun fel, adică nu am adus niciun beneficu nici echipei, nici jocului. Nu înțeleg de ce mergem la un concurs All Stars, dacă nu putem ajuta cu nimic, dimpotrivă, încurcăm și mai suntem și ironici. Nu crezi că mai bine era altcineva în locul tău, care aducea beneficii echipei? Te duci bolnavă, accidentată.”, i-a spus spus Cristi Mitrea Roxanei Nemeș, în cadrul emisiunii La Măruță, de pe Pro TV.

Cântăreața nu a putut să nu se apere și să îl atace la fel de dur pe fostul sportiv.

„Nu eu am făcut castingul și nu m-am dus bolnavă, sunt sănătoasă. Întrebarea mea este de unde până unde comentezi tu, care nu ai fost la Survivor?”, a reacționat Roxana, Mitrea continuând la el de acid: „Ăsta e jobul, eu n-aș accepta, în sensul de onoare, dacă nu mă știu în stare, bun de nimic. Dacă nu ești bună de nimic, de ce te duci?”.

„Tu nu știi concursul, de ce-ți dai cu părerea?”, a mai întrebat Roxana Nemeș, primind imediat răspunsul lui Mitrea: „Ce legătură are concursul cu tine? Tu nu ai nicio abilitate. Nu ai făcut nimic pe traseu. Păr blond și ochi frumoși, atât”.

Citește și: Cu cine vrea Anca Dinicu să petreacă o noapte fierbinte, dintre Jorge și Jador: „Îmi place mai mult pe brunet”