Soția lui Jorge reacționează după ce artistul a fost mutat la Războinici: „Sinceră să fiu, nu m-am așteptat”

Soția lui Jorge reacționează după ce artistul a fost mutat la Războinici. Schimbări majore au avut loc în competiția de la Pro TV, iar Ramona Prodea nu s-a putut abține, spunându-și părerea sinceră despre partenerul ei.

21 feb. 2024, 23:11
Soția lui Jorge reacționează după ce artistul a fost mutat la Războinici: „Sinceră să fiu, nu m-am așteptat”
Soția lui Jorge reacționează după ce artistul a fost mutat la Războinici

Soția lui Jorge reacționează după ce artistul a fost mutat la Războinici, iar Maria Lungu, Andrei Ciobanu și Alexandra Ciomag s-au mutat în echipa roșie, a Faimoșilor.

Citește și: Motivul pentru care Jorge a decis să o ceară de soție pe Ramona Prodea. ”Îmi era teamă că o să mă părăsească și din frica de a nu rămâne singur am făcut pasul”

Soția lui Jorge reacționează după ce artistul a fost mutat la Războinici

Ramona Prodea a fost uimită că artistul a ajuns în echipa Războinicilor, dar îl susține în orice condiții și consideră că acest pas a fost unul strategic.

Sinceră să fiu nu m-am așteptat la o astfel de întorsătură. A fost o surpriză totală pentru mine, dar, în același timp, am simțit un val de mândrie și admirație pentru Jorge. Absolut, a fost o alegere excelentă. Jorge are o viziune strategică incredibilă, și alegând-o pe Ștefania Ștefan, a demonstrat nu numai această viziune, dar și curajul său de a face alegeri neașteptate, care pot schimba cursul jocului.

Ștefania este o concurentă puternică, și împreună, acum, sunt o echipă formidabilă. Încrederea lui în această alegere reflectă și abilitatea lui de a vedea potențialul unde alții poate nu văd”, a declarat ea pentru Unica.ro.

Jorge s-a obișnuit deja la Războinici și spune că nu le duce dorul Faimoșilor „Sunt foarte norocos, sunt foarte fericit, mă simt foarte bine. Oamenii m-au primit ca pe fratele lor. Ce să zic? Sunt recunoscător. Nu are de cine să îmi fie dor de la Faimoși, pentru că acolo deja erau prietenii. Cât am fost la spital, rămăsesem cam singur. Practic mă simt mai bine la Războinici”, a spus artistul în emisiunea de la Pro TV.