Soţia lui Kim Jong-un este o cântăreaţă cunoscută VIDEO

După ce televiziunea naţională nord-coreeană a surprins miercuri întreaga lume, anunţând că noul lider este căsătorit, presa a încercat să afle cât mai multe detalii despre misterioasa Primă Doamnă. Se pare că tânăra are 27 de ani şi a fost o cântăreaţă destul de cunoscută în ţara sa.

RomaniaTV.net
26 iul. 2012, 12:41
Soţia lui Kim Jong-un este o cântăreaţă cunoscută VIDEO

Detaliile relaţiei dintre cei doi nu sunt clare deocamdată. Unele ziare sud-coreene scriu că artista i-ar fi atras atenţia pentru prima dată lui Kim Jong-un la sfârşitul lui 2010, la un concert de Anul Nou difuzat de televiziunea nord-coreeană.

Pe de altă parte, un parlamentar de la Seul a declarat că cei doi sunt căsătoriţi încă din 2009, pe vremea când populaţia statului comunist nici nu ştia de existenţa mezinului lui Kim Jong-Il, care conducea ţara în acea perioadă. Cert este că noua Primă Doamnă a renunţat anul trecut la cariera muzicală, probabil pentru a se consacra îndatoririlor de stat.

Presa sud-coreeană mai scrie că tânăra a urmat timp de şase luni un curs intensiv de pregătire pentru a deveni o Primă Doamnă exemplară a regimului comunist. De asemenea, se pare că femeia provine dintr-o familie
cu situaţie bună: mama sa este profesoară, iar tatăl medic. Faptul că noul lider nord-coreean a anunţat oficial că este căsătorit şi chiar a apărut în public împreună cu soţia sa poate sugera, potrivit observatorilor, o schimbare importantă în atitudinea conducerii de la Phenian. Vieţile private ale tatălui şi bunicului său au fost aproape secrete de stat.