Soţia lui Kobe Bryant susţine că baschetbalistul a înşelat-o cu 105 femei

Soţia baschetbalistului Kobe Bryant, Vanessa, care a depus săptămâna trecută cererea de divorţ, susţine că sportivul a înşelat-o cu 105 femei în cei peste zece ani de căsnicie, informează presa americană, citând o sursă din anturajul celor doi.

RomaniaTV.net
23 dec. 2011, 19:19
Soţia lui Kobe Bryant susţine că baschetbalistul a înşelat-o cu 105 femei

„Vanessa a estimat că el a avut cel puţin zece relaţii extraconjugale pe an, cu femei diferite, de-a lungul căsniciei, ceea ce înseamnă că numărul total al aventurilor ar fi 105. Minciunile dor, bineînţeles, dar astfel de cifre sunt uimitoare şi Vanessa este devastată. Iar când ea a descoperit că el a înşelat-o, în timpul grevei din NBA, aceea a fost picătura care a umplut paharul. Detectivul angajat de ea l-a surprins şi a făcut fotografii incriminatoare”, a afirmat sursa citată pentru National Enquirer.

Potrivit presei americane, Vanessa Bryant a intenţionat să divorţeze de Kobe în urmă cu patru ani, dar atunci a fost sfătuită de mama ei să aştepte până la împlinirea a zece ani de căsnicie, pentru ca la divorţ să obţină jumătate din averea de 150 de milioane de dolari a baschetbalistului.

Vanessa Bryant a depus oficial, vinerea trecută, cererea de divorţ la un tribunal din Santa Ana.

Vanessa şi Kobe Bryant au fost căsătoriţi aproximativ zece ani şi au două fete, Natalia şi Gianna, de 8, respectiv 5 ani.

Bryant, în vârstă de 33 de ani, este considerat una din marile vedete din NBA şi unul dintre cei mai buni jucători din istoria Ligii nord-americane de baschet. El a fost campion NBA de cinci ori cu Los Angeles Lakers (2000, 2001, 2002, 2009, 2010) şi a fost desemnat MVP-ul ligii americane în sezonul 2007-2008. El are 13 selecţii în All Star Game şi a fost campion olimpic cu SUA în 2008 la Beijing.

În 2003, în Colorado, Kobe Bryant a fost acuzat de agresiune sexuală de o tânără de 19 ani. În timpul unei conferinţe de presă alături de Vanessa, el a recunoscut că a avut o relaţie sexuală, dar a negat violul. Apoi între cele două părţi s-a ajuns la un acord.