Soţia lui Lucian Bute, ANCHETATĂ pentru tragedia din Montreal

Elena, sotia lui Lucian Bute, ar putea raspunde penal pentru tragedia de la Montreal.

08 dec. 2015, 07:43

Presa canadiana a relatat despre dramaticul accident petrecut in Lachine, o suburbie a Montrealului, acolo unde doi oameni au murit, iar unul se afla in stare grava, dupa ce au cazut in gol de la un balcon de la etajul al treilea al unui bloc de apartamente detinut de boxerul Lucian Bute.

Citeşte şi Ce riscă dacă va fi găsit vinovat pentru moartea CHIRIAŞILOR SĂI

„Mentenanta cladirii cade in sarcina proprietarului. Prioritar este sa asiguram siguranta apartamentelor. La prima vedere, consolidarea balconului as spune ca nu s-a facut in mod corect. Toate suruburile balustradei au cedat”, a declarat pentru ziarele canadiene directorul de urbanism al localitatii, citat de WOWbiz.ro.

Citeşte şi INCIDENT ŞOCANT în casa lui Lucian Bute din Canada. Doi oameni au MURIT şi unul este grav rănit

Presa a speculat faptul ca Lucian Bute va raspunde penal, dar s-ar putea ca sotia sa, Elena, sa ajunga in fata judecatorilor. Asta pentru ca ea ar figura in acte ca administrator al firmei care gestiona blocul in care s-a petrecut tragedia. Publicatiile canadiene au publicat o fotografie care o infatiseaza pe Elena, in fata blocului, inconjurata de 3 masini de politie si dand deja anchetatorilor primele declaratii. Aceasta risca ani grei de inchisoare, alaturi de constructorul care a efectuat lucrarea si de factorii locali care au dat autorizatiile si avizele de siguranta.