Soţia lui Mădălin Ionescu, Cristina Şişcanu, cu sânii pe afară. „Faci ce faci şi arăţi părţile ruşinoase” FOTO

Cristina Şişcanu le-a dat din nou motive fanilor să o critice. După ţinuta îndrăzneaţă din biserică de acum ceva timp, şatena a călcat din nou pe bec. Soţia lui Mădălin Ionescu s-a expus pe reţelele de socializare într-o rochie cu un decolteu generos, iar contul ei de socializare a devenit un adevărat "câmp de luptă", unde cei care o urmăresc i-au lăsat şi comentarii mai puţin prietenoase.

06 sept. 2018, 08:18

Cristina Şişcanu a intrat în colimatorul celor care îi urmăresc profilele de pe reţelele de socializare şi parcă face dinadins să le dea motive să spună tot felul de lucruri despre ea, scrie click.ro. Recent, soţia lui Mădălin Ionescu s-a tuns, dar admiratorii ei nu au remarcat nici pe departe schimbarea de look, ci rochia mult prea decoltată. Când au văzut că şatena a lăsat la vedere un decolteu generos, fanii au explodat.

Citeşte şi Cristina Şişcanu, imediat după ce şi-a reînnoit jurămintele cu Mădălin Ionescu: Am sufletul plin de tristeţe…

„Îţi ies sânii afară”, „Faci ce faci şi arăţi părţile ruşinoase…dar cum altfel, e tipic zonei de provenienţă!”, „Urâtă imagine pentru o mămică şi la vârsta ta. Totuşi Cristina chiar nu ţi se potriveşte ţinuta şi ceea ce vrei să expui. E prea mult” sunt doar câteva dintre comentariile la care deocamdată Cristina nu a avut vreo replică.

În urmă cu o săptămână şi jumătate, Cristina Şişcanu şi Mădălin Ionescu şi-au reinnorit jurămintele de nuntă, şatena având o vestimentaţie care i-a pus pe fanii ei pe jar. Mireasa a purtat pantaloni din dantelă albă şi o bluză largă, scurtă în faţă, care i-a făcut pe admiratorii ei să o treagă de urechi pentru că a apărut aşa în faţa preotului. Atunci, Cristina nu s-a putut abţine şi a răbufnit.

„Am sufletul plin de tristețe. Românii sunt un popor atât de trist. E foarte târziu. Copilul meu cel mic doarme lângă mine și mă uit la ea și mă cuprinde neliniștea. Cum va crește într-o societate plină de atâta ură? Ce i se poate întâmplă unui om că să ajungă să jignească cu o ușurință greu de descris, doar așa stând pe canapea și butonând pe telefon? De ce să execuți un suflet fără milă? Un suflet pe care nici nu l-ai cunoscut vreodată. Da, așa m-am îmbrăcat, consiliată fiind de specialiști în domeniu. Și mi-a plăcut! Nu este o rochie! Este o ținută alcătuită din bluzî și pantaloni. Cum să «urli» că se văd părțile intime când nu există așa ceva? Nici dacă aș fi ridicat bluza nu s-ar fi văzut vreo parte intimă! Cum să arunci cu noroi într-un om în ziua în care trăiește un eveniment fericit?! Și vorbim despre educație și pioșenie? Really? Atât de trist…”, a notat Cristina.