Soţia lui Michael Phelps, mărturie cutremurătoare despre boala campionului: Dacă te pierd nu ştiu ce aş face!

Campionul la înnot Michael Phelps (35 de ani), unul dintre cei mai mari sportivi din istorie, se confruntă cu „Boala Secolului XXI", de ani buni.

15 ian. 2021, 10:12
Soţia lui Michael Phelps, mărturie cutremurătoare despre boala campionului: Dacă te pierd nu ştiu ce aş face!

Soţia lui Michael Phelps, mărturie cutrămurătoare despre boala campionului. Multiplul campion olimpic are o formă de depresie, iar soția sa, Nicole Michele, este extrem de îngrijorarată din cauza acestui fapt.

Soţia lui Michael Phelps, mărturie cutrămurătoare despre boala campionului

Michael Phelps este un om împlinit. Acesta are o familie extrem de frumoasă: o soție superbă, fostă Miss California, care are grijă de 3 copii – Boomer (4 ani), Beckett (2 ani) și Maverick (un an). Micuţii vor să primească iubire de la tată, însă acesta este nevoit să se retragă, pentru a nu-și pune în pericol familia.

„Băieţii vor să fie aproape de Michael când are o zi dificilă. Vor să-l facă fricit. Mai ales Boomer pentru că este cel mai mare. Aşa că i-am spus ‘Hei, Booms, tata trece printr-o perioadă grea şi are nevoie de un moment în care să fie singur’. Vrem ca Boomer să înţeleagă că nu are nicio legătură cu el, ci cu Michael”, a povestit Nicole.

„Obișnuiam să cred că pot rezolva această problemă, că pot fi terapeutul său, dar am învățat că nu sunt responsabilă de modul în care se simte, oricât de mult l-aș iubi”, a declarat Nicole Phelps.

În urmă cu 2 ani de zile, Michael Phelps a recunoscut că se confruntă cu probleme severe. De asemenea, a dezvăluit episoadele sale de tentativă de suicid.

„O parte din mine nu voia să mai fie în viață. Am avut suișuri și coborâșuri înfricoșătoare. Această boală nu dispare niciodată”, a dezvăluit sportivul.

Michael și Nicole Phelps s-au căsătorit în anul 2016. Michael Phelps a câștigat 25 de medalii olimpice în cariera, dintre care 21 de aur. A doborât numeroase recorduri la natație și este considerat cel mai mare înotător din istorie.

Citeşte şi: Triplu campion olimpic, implicat în protestele violente de la Capitoliu. A adus faimă Americii, iar acum s-a umplut de ruşine


loading...