DRAMA lui Mihai Neşu: De ce a fost „părăsit” de soţie

Deşi toţi au pus-o la zid pentru că l-a lăsat pe Mihăiţă Neşu singur în cel mai greu moment din viaţă, Maria, soţia lui încă în acte, a fost forţată să se despartă de fostul fotbalist.

30 apr. 2014, 10:24

Mihaita Nesu a devenit un erou la nivel mondial dupa lupta pe care o duce din 2011, atunci cand s-a incheiat si carierra sa sportiva, scrie cancan.ro. Totul s-a intamplat la un antrenament al echipei  FC Utrecht, acolo unde juca. In urma unei coliziuni cu un coleg, a ramas paralizat.

Citeşte şi Veste fantastică pentru Mihai Neşu: Ar putea merge din nou VIDEO

Ca si cum acest accident care i-a dat toata viata peste cap nu ar fi fost suficient, Nesu s-a despartit si de sotia lui.

Cei mai multi au spus ca Maria a fost cea care a pus punct relatiei, insa prietenii femeii sustin ca lucurile au stat altfel in casa familiei Nesu. Si asta pentru ca  femeia a fost pusa la zid nu doar de catre apropiati, ci  si de sot, dar si de soacra,  care i-a cerut imperativ sa plece.

Citeşte şi CUTREMURĂTOR! De ce nu DIVORŢEAZĂ soţia de Mihăiţă Neşu deşi s-au separat de peste un an

„Mihaita si-a dat seama ca  sta cu el din mila si i-a spus sa mearga sa-si traiasca viata mai departe. Maria a plans si a spus ca nu vrea sa-l lase singur. Insa, fostul fotbalist i-a repetat ca vrea sa se desparta, nu Maria a cerut asta”, a povestit o prietena a femeii.

Si mama acestuia a indepartat-o pe Maria de fiul ei.  „Nu Maria s-a departit de Mihaita,  si vorbesc ca unul care o cunoaste personal.  Mama fostului fotbalist a fost cea care si-a indepartat nora. Maria a suferit mult din cauza asta”, a povestit un alt apropiat al familiei.