Soţia lui Mutu, mesaj pe Facebook pentru Adrian. Fotbalistul, prins de paparazzi în compania unei blonde VIDEO

Adrian Mutu si Consuelo nu s-au mai vazut de la inceputul acestui an, atunci cand fotbalistul s-a mutat in Romania dupa ce a semnat cu Petrolul. la sfârşitul săptămânii trecute, Mutu a apărut în compania unei blonde misterioase. 

RomaniaTV.net
28 iul. 2014, 11:33
Soţia lui Mutu, mesaj pe Facebook pentru Adrian. Fotbalistul, prins de paparazzi în compania unei blonde VIDEO

Adrian Mutu si sotia lui, Consuelo, au incercat pana acum sa pastreze aparentele unui cuplu fericit. Cu toate ca existau zvonuri ca fotbalistul si sotia lui au ajuns in pragul divotului, niciunul nu a declarat ca au luat in considerare despartirea.

In weekend-ul care a trecut a aparut si dovada ca mariajul sportivului cu sotia lui se apropie de final. Mutu a fost surprins de paparazzi la mare, in tandreturi cu o blondina.

Adi Mutu, vrăjit de o blondă. Sărutări pasionale şi îmbrăţişări tandre, în văzul lumii VIDEO

Cu putin timp inainte ca imaginile sa ajunga in presa, Consuelo a scris pe pagina ei de Facebook un mesaj extem de emotionant despre iubire si respect. Alaturi de mesaj, Consuelo a postat si o fotografie cu ea si cele doua fete pe care le are cu Adrian Mutu.

Viata este un spectacol frumos. Sa traiesti, sa iubesti, sa-ti respecti aproapele, sa de bucuri de viata si sa fii recunoscator pentru ce ai. Viata este frumoasa!„, a scris Consuelo in dreptul imaginii de pe Facebook.

Adrian Mutu si Consuelo nu s-au mai vazut de la inceputul acestui an, atunci cand fotbalistul s-a mutat in Romania dupa ce a semnat cu Petrolul.