Soția lui Nelu Cortea i-a transmis un mesaj public lui Bordea. Femeia nu s-a mai putut abține: „De când ai apărut în viața lui”

Soția lui Nelu Cortea i-a transmis un mesaj public lui Bordea. Între cei doi există o prietenie strânsă, mai ales după ce au participat la America Express, câștigând marele premiu de 30.000 de euro. De asemenea, soția lui Cortea se înțelege de minune cu Bordea și nu ezită să facă glume la adresa celor doi.

27 feb. 2024, 15:15
Soția lui Nelu Cortea i-a transmis un mesaj public lui Bordea. Femeia nu s-a mai putut abține: „De când ai apărut în viața lui”
Soția lui Nelu Cortea i-a transmis un mesaj public lui Bordea

Soția lui Nelu Cortea i-a transmis un mesaj public lui Bordea. Comediantul a făcut publică o imagine cu el, iar în spatele lui se observă prietenul său. Fanii s-au distrat copios când au văzut poza, iar mesajul transmis de Elena Cortea a stârnit amuzamentul tuturor.

Citește și: Nelu Cortea rupe tăcerea despre divorțul lui Cătălin Bordea. Ce spune despre Livia: „Nu știu ce își imaginează”

Soția lui Nelu Cortea i-a transmis un mesaj public lui Bordea

De când ai apărut în viața lui, eu nu-l mai recunosc…”, a fost mesajul Elenei Cortea.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Bordea (@bordeacatalin)

În ultimul an, Cătălin Bordea a trecut prin momente grele. Actorul s-a despărtit de soție, iar mama lui s-a stins din viață.

Fac față pentru că nu am de ales. Am o familie care depinde de mine, o bunică și un frate de care sunt mândru, am prieteni care mă amenință cu dragostea lor. Mai cred în prieteni, nu toți sunt rătăciți. Am o meserie care mă apropie de oameni. Și cumva, m-a pregătit viața de mic.

Dacă cedez și mă anesteziez cu vicii sau alte prostii înseamnă că am plecat din Botoșani degeaba. Sunt oameni care au greutăți mult mai mari și le duc cu demnitate. Merg înainte. Am multe filmări, citesc, alerg, vreau să îmi mai iau o casă, aștept turneele și mă înconjor de oameni faini”, a declarat Cătălin Bordea.