Cât au slăbit Cătălin Bordea şi Nelu Cortea la „America Express 2023”

Cătălin Bordea a început să meargă la terapie imediat ce s-a întors de la America Express - Drumul Aurului. Comediantul a recunoscut problemele cu care se confruntă și a cerut ajutorul unui specialist. va trebui să ajungă şi la un nutriţionsit.

01 apr. 2023, 17:25
Cât au slăbit Cătălin Bordea şi Nelu Cortea la „America Express 2023”
Bordea și Cortea, jefuiți la America Express

Cătălin Bordea și Nelu Cortea au câștigat show-ul America Express – Drumul Aurului, iar experiența aceasta este una de neuitat pentru ei. În cele două luni de competiție, cei doi au descoperit multe lucruri neștiute despre ei. Invitat la podcastul lui Damian Drăghici, Cătălin Bordea a mărturisit că a început să facă terapie imediat ce s-a întors de la America Express. Juratul de la „iUmor” lua în râs posibilitatea de a merge la psiholog, asta până când a avut și el nevoie să meargă.

Cele două luni petrecute de Cătălin Bordea și Nelu Cortea în „America Express” nu doar că au reprezentat aventura vieții lor, dar le-a pus la încercare și condiția fizică. Și, implicit, și siluetele lor au trecut prin niște schimbări considerabile, căci ritmul concursului de la Antena 1 a fost unul infernal.

Bordea, la un pas să fie bătut de Doroftei. Ce remarcă l-a scos din minţi pe marele pugilist: „M-a aruncat pe acolo!” VIDEO
Cu doar 5-6 ore de somn, kilometri întregi parcurși cu rucsacuri grele în spate, fără mese regulate și consistente, cei doi comedianți, în prezent jurați la „iUmor”, au slăbit destul de mult.

„Rucsacurile noastre aveau undeva pe la 15 – 17 kg, cam aşa, pentru că noi ne-am păstrat şi sacii de dormit, şi pelerinele de ploaie, Cortea avea la el şi carabine şi alte chestii de supravieţuire, deci erau foarte greu. Plus faptul că noi am ţinut foarte tare să avem haine curate şi uscate mereu, aşa că am ajuns să cărăm şi multe haine. Iar prietenul său, Nelu Cortea, îl completează: „Între 16 şi 20 kg cred că a oscilat rucsacul meu, în funcţie de ce mai păstram, dar cel mai mult cred că 20 kg, pe care le-am resimţit din plin”.

Cătălin Bordea a avut nevoie de psiholog după ce s-a întors de la America Express: „În contract apare de trei ori cuvântul moarte”
Cât au slăbit Cătălin Bordea și Nelu Cortea după „America Express”? „Eu am slăbit 10 şi el 2, deşi va zice 4, să nu îl credeţi. S-a cântărit de faţă cu mine. Aşteptam la un careu şi am văzut în apropiere un hotel, unde am mers să îi rog să ne ajute cu un cântar, căci eram curios cât am slăbit. S-a urcat şi el şi a zis «Da, da, nu e bun, nu citeşte kilogramele în româneşte»”, a povestit amuzat Bordea.