Una dintre fiicele lui Nelu Ploieșteanu l-a sunat pe Ludovic Orban. Cum a reacţionat liderul PNL

Nelu Ploieșteanu a murit pe 2 aprilie, din cauza Covid-19, la vârsta de 70 de ani. Din pandemiei și a cauzei decesului, condițiile de înmormântare au fost speciale. Una dintre cele două fiice ale acestuia a încercat să obţină o derogare de la Ludovic Orban.

08 apr. 2021, 12:11
Una dintre fiicele lui Nelu Ploieșteanu l-a sunat pe Ludovic Orban. Cum a reacţionat liderul PNL

Una dintre fiicele lui Nelu Ploieșteanu l-a sunat pe Ludovic Orban. Înmormântarea artistului a fost amânată câteva zile pentru efectuarea unei necropsii. Familia a sperat până în ultimul moment ca marele artist să fie înmormântat creștinește, însă rezultatele sosite de la Institutul Cantacuzino au indicat că acesta avea Covid-19 și în momentul decesului.

Una dintre fiicele lui Nelu Ploieșteanu l-a sunat pe Ludovic Orban

Familia și-a dorit o înmormântare creștinească pentru Nelu Ploieșteanu, însă aceasta nu a fost posibilă din cauza restricțiilor. Cele două fete ale cântărețului voiau să îl conducă pe ultimul drum pe tatăl lor alături de toți cei care l-au iubit, apreciat și ascultat. Din păcate, sicriul a fost condus de aproximativ 20 de persoane. Una dintre fiicele regretatului artist a afirmat că l-a sunat pe Ludovic Orban, încercând să obțină o aprobare pentru o înmormântare creștinească, dar liderul PNL nu a răspuns la telefon!

„Voiam o înmormântare creștinească”, a afirmat fiica lui Nelu Ploieșteanu la înmormântare, conform Libertatea.

Relația incredibilă dintre Nelu Ploieşteanu și Gigi Becali. Ce melodie prefera patronul lui FCSB

Nelu Ploieșteanu a fost înmormântat, miercuri, în capela familiei, la Cimitirul Străulești II, alături de fiul său. La 16 decembrie 1950 avea să se nască Nelu Ploieșteanu sau Ion Dumitrache pe numele său din buletin. Acesta cânta încă de la vârsta de 18 ani, însă în noaptea de 1 spre 2 aprilie a decedat la Spitalul Floreasca, unde era intubat la terapie intensivă. Corpul său n-a putut să lupte cu noul coronavirus, însă rămâne în memoria românilor și datorită colaborărilor pe care le-a avut cu actorii Gheorghe Dinică și Ștefan Iordache.