Soţia lui Pepe, externată din spital. Vezi cum arată Raluca, la trei zile după ce a născut

Raluca Pastramă, soţia lui Pepe, a fost externată miercuri din spital, împreună cu fiica ei nou-născută, Rosa Maria.

08 apr. 2015, 18:53

Pepe şi soţia sa, Raluca Pascu, sunt în culmea fericirii de când au devenit părinţi pentru a doua oară, chiar de Florii. Potrivit click.ro, la trei zile după ce a născut, Raluca a fost externată din spital, împreună cu fiica ei. Bruneta, în vârstă de 24 de ani, îşi revine foarte repede după operaţia de cezariană.

Machiată impecabil şi cu un zâmbet larg pe buze, la fel ca şi soţul ei, Raluca a fost reţinută în declaraţii, fiind nerăbdătoare să ajungă acasă împreună cu cea mică. Miercuri este, totodată, ziua în care Maria, fiica cea mare, o va cunoaşte pe surioara ei.

Pepe şi Raluca sunt în culmea fericirii. În ziua de Florii, cântăreţul şi-a ţinut în braţe cel de-al doilea copil. Emoţionat şi extrem de curajos, Pepe a asistat la naştere şi a fost alături de frumoasa lui soţie.

Citeşte şi Soţia lui Pepe va naşte în Duminica Floriilor. Ce nume au ales pentru fetiţă

În jurul orei 11, Rosa Alexandra Pascu a venit pe lume. Micuţa a primit nota 10 din partea medicilor, iar la naştere a cântărit 3, 49 kilograme şi are 51 centrimetri. Deşi abia a venit pe lume, fetiţa pare că a moştenit trăsăturile tatălui ei.

Citeşte şi PEPE a intrat în pământ de ruşine. Loredana Pastramă a dansat la bară, în direct FOTO