Soţia lui Pepe, LOVITURĂ înainte de nuntă. ANUNŢ IMPORTANT făcut în urmă cu puţin timp

Raluca Pascu, fostă Pastramă, a dat lovitura înainte de nunta cu Pepe. Frumoasa soţie a cântăreţului a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universităţii Nicolae Titulescu.

RomaniaTV.net
01 iul. 2014, 09:09
Soţia lui Pepe, LOVITURĂ înainte de nuntă. ANUNŢ IMPORTANT făcut în urmă cu puţin timp

„Oficial JURISTEE!!!”, a anunţat Raluca Pascu pe Facebook, marţi, bucuroasă că a luat licenţa.

La proba scrisă, Raluca Pastramă a obţinut nota 6,76, iar luni ea a susţinut examenul oral.

„Încă nu realizez! Sunt fericită rău de tot!”, a mai scris soţia lui Pepe, care acum se poate concentra exclusiv pe nunta care va avea loc pe 20 iulie.

Pepe se joacă cu focul. Ce a decis să facă la propria nuntă o va face pe Raluca să ia foc

Nunta îi costă 100.000 de euro

Pregătirile de nuntă ale lui Pepe au intrat pe ultima sută de metri. Pentru fericitul eveniment, cântăreţul şi soţia lui, Raluca vor scoate din buzunar peste 100.000 de euro.

Pepe şi Raluca s-au căsătorit civil în anul 2012, iar vara aceasta se vor uni în faţa lui Dumnezeu chiar de ziua artistului, pe 20 iulie.

Nunta va fi una de fiţe.

Scandal MONSTRU în familia lui PEPE înainte de NUNTĂ

Doar pentru rochia de mireasă şi costumul de ginere, Raluca şi Pepe au plătit 15.000 de euro.

Meniul va fi unul mixt, cu preparate tradiţionale şi exotice, iar preţul pentru o singură persoană va depăşi 100 de euro. Amenajarea sălii şi mărturiile îl costă pe cântăreţ 25.000 de euro. Ca să se asigure că nu va avea parte de incidente şi că niciun invitat nepoftit nu va intra în local, Pepe a angajat o armată de bodyguarzi. Pentru cel mai frumos moment al nunţii, focul de artificii şi jocul de lumini, Pepe şi Raluca vor achita o notă de plată de aproximativ 15.000 de euro.

Pepe a declarat că la nunta lui nu se va fura mireasa. Cântăreţul şi Raluca au împreună o fetiţă, iar după nuntă, speră să fie binecuvântaţi cu un băieţel.