Soţia lui Sergiu Bosoi, unul dintre cei 7 militari morţi în tragedia aviatică de la Constanţa, mesaj emoţionant: „Vei trăi veșnic în mine prin copiii noștri!”

Soţia lui Sergiu Bosoi, unul dintre cei şapte militari care au murit după prăbuşirea elicopterului IAR-330-Puma prăbuşit în judeţul Constanţa, a postat pe pagina de Facebook un mesaj emoţionant.

04 mart. 2022, 15:32
Soţia lui Sergiu Bosoi, unul dintre cei 7 militari morţi în tragedia aviatică de la Constanţa, mesaj emoţionant: „Vei trăi veșnic în mine prin copiii noștri!”

Soţia lui Sergiu Bosoi, maistrul militar care a murit în accidentul aviatic din judeţul Constanţa, a transmis un mesaj care a emoţionat o ţară întreagă.

Soţia lui Sergiu Bosoi:  „Vei trăi veșnic în mine prin copiii noștri!”

Sergiu avea 37 de ani  şi a lăsat în urmă doi copii şi o soţie îndurerată. Acesta este unul dintre cei şapte militari care au murit după ce elicopterul IAR 330-Puma s-a prăbuşit în judeţul Constanţa.

Citeşte şi Mama pilotului mort după prăbuşirea MIG-ului, acuzaţii grave: „Ne-au minţit! A servit Armata şi acum Armata îi dă cu şutul” 

”Toate vin de la Dumnezeu, atât viața cât și sfârșitul ei… Pentru noi cei care rămânem în urmă este cel mai greu, dar singurul lucru pe care îl mai putem face este să ne rugăm pentru sufletul celor morți.

Dumnezeu să te odihnească în pace, iub! Știu că ai fost și vei fi mândru de noi, fetele tale! Îți promit că voi fi puternică și o să fac tot ce ține de mine să fiu și mamă și tată pentru copii noștri!

Rebecăi i-am spus deja că ești un SUPER EROU plecat în misiune să salvezi îngerașii cu aripi frânte, să-i duci cu elicopterul la Doamne Doamne să îi facă bine!

Nataliei îi voi vorbi mereu despre tine și sper să înțeleagă când va mai crește că tati e cel mai bun și nimeni nu îi va lua locul.

Nu sunt de acord cu decizia divinității, însă sunt convinsă că de acolo de sus vei fi mereu cu noi și ne vei proteja!

Nu știu să vorbesc despre tine la trecut, pentru că tu vei trăi veșnic în mine prin copiii noștri!

Ps. Ce moment frumos a fost când ți-am făcut fotografia asta!

Ps. Bucurați-vă de toți ai voștri azi, mâine nu e promis nimănui!!” este mesajul soţiei militarului.

Reamintim că miercuri,  2 martie, o aeronavă MiG 21 LanceR din dotarea Bazei 86 Aeriene, care executa o misiune de patrulare aeriană deasupra Dobrogei, a pierdut legătura radio cu turnul de control, iar la ora 20.03, a dispărut de pe radar, într-o zonă cuprinsă între localităţile Cogealac şi Gura Dobrogei. Aeronava decolase de pe Baza 57 Aeriană Mihail Kogălniceanu, în jurul orei 19.50.

Un elicopter IAR-330 Puma a decolat în jurul orei 20.21 spre zona posibilului impact pentru o misiune de căutare-salvare a pilotului aeronavei. Din păcare, şi elicopterul a pierdut legătura radio cu turnul de control şi a dispărut de pe radar în jurul orei 20.44.

Membrii echipajului elicopterului IAR 330-Puma au fost găsiţi decedaţi în zona localităţii Gura Dobrogei. Pe lângă cei cinci membri ai echipajului, urcaseră la bord şi doi salvatori pe mare din cadrul Forţelor Navale Române.

Citeşte şi Povestea impresionantă a copilotului mort în tragedia aviatică de la Constanţa. Sorin Pătraşcu îşi dona o parte din salariu copiilor bolnavi