Soția lui Vasile Ceterașu a explodat, după ce artistul a fost acuzat de hărțuire. ”Totul este o făcătură!”. Ce spunea cântărețul despre nevasta lui, în urmă cu două luni: ”Îmi controlează telefonul nebuna”

Familia Ceterașu trece prin momente tensionate, de când Vasile Ceterașu este acuzat de o femeie care susține că ar fi hărțuit-o sexual și ar fi agreat-o. Ce spune soția artistului, vezi în rândurile de mai jos!

28 nov. 2023, 13:18
Soția lui Vasile Ceterașu a explodat, după ce artistul a fost acuzat de hărțuire. ”Totul este o făcătură!”. Ce spunea cântărețul despre nevasta lui, în urmă cu două luni: ”Îmi controlează telefonul nebuna”

Vasile Ceterașu este unul dintre artiștii îndrăgiți din România, însă numele lui a intrat într-un scandal de proporții. Artistul este acuzat de hărțuită sexuală și agresiune, însă acesta spune că totul este un complot la adresa lui.

Citește și Acuzații șoc la adresa lui Vasilică Ceterașu. Artistul ar fi agresat o femeie: „A început să-mi pună mâna pe picior, a zis că vine la mine acasă”

Aceeași părere o are și Amalia, soția acestuia, care intervenit în conflict.

Artistul a fost reclamat la Poliție de o femeie, conform acuzațiilor care i-au fost aduse, artistul ar fi hărțuit-o sexual și ar fi agresat-o.

Plângerea a fost înregistrată la Poliția Baia Mare, iar în aceasta scrie că artistul ar fi vrut să o abuzeze, după o petrecere, într-o mașină, însă femeia nu i-a cedat avansurilor, motiv pentru care Vasile Ceterașu ar fi agresat-o.

„Am văzut declarația doamnei care a apărut la tv. Nu este nimic adevărat din ceea ce declară dânsa. Nu vreau să jignesc pe nimeni, dar am acasă o soție frumoasă și trei copii pe care îi iubesc enorm. Nu am cum să mă încurc cu persoană cum este doamna care reclamă că aș fi avut ceva cu ea.

Încă nu mi s-a adus la cunoștință existența unei plângeri penale formulate împotriva mea, nu am fost solicitat de organele de poliție, așa că nu am mai multe detalii deocamdată pe care să vi le ofer. Vreau liniște, și, am încredere că justiție își va face treaba și adevărul va ieși la iveală. Nu sunt un agresor cum încearcă doamna să mă caracterizeze”, a spus Vasile Ceterașu, potrivit Fanatik.

Soția lui Ceterașu: ”El nu o cunoaște”

Amalia, soția lui Vasile Ceterașu, este și ea convinsă că artistul este victima unui complot bine pus la punct. Mai mult, ne-a dezvăluit în exclusivitate, știa că va urma un scandal după ce soțul i-ar fi fost șantajat. Iar suma care i-ar fi fost cerută, prin intermediari, este una cât se poate de serioasă.

Te-ar putea interesa și Bucurie mare în familia lui Vasilică Ceterașu. Artistul și soția au dat vestea la cinci luni de la nașterea gemenilor Kevin Vasile și Thiago Ioan

„Totul este o făcătură! Cineva încearcă să îi strice imaginea și să ne distrugă familia. Eu îl cunosc cel mai bine și știu ca nu ar fi în stare de așa ceva. Am jurat în biserică, în fața lui Dumnezeu că voi fi alături de el la bine și la greu și așa va fi. Femeia aceasta este pusă intenționat să ne facă rău. El nu o cunoaște și a aflat despre incident de la știri.

Eu aflasem de la un prieten, reporter în dimineața zilei de duminică, dar am așteptat să-mi spună părerea lui și să așezăm totul cap la cap. Ne-am dat seama de șantaj în momentul în care a fost sunat de un prieten, căruia i-am cântat la nuntă, și prieten cu distinsa doamnă, pentru a-i cere lui Vasilică suna de 10 mii de euro, pe motiv că își retrage plângerea, pe care a zis că a făcut-o. Vasilică neprimind nici o sesizare din partea poliției”, a spus Amalia, soția lui Vasile Ceterașu.

„Aseară l-am trimis eu să depună plângere împotriva doamnei și prietenului doamnei, care a solicitat suma de 10 mii de euro. Am considerat ca îl șantajează, aceștia încercând chiar să negocieze suma cerută, în cazul în care Vasilică nu ar avea banii necesari.

Eu nu zic că lui nu îi plac femeile, pentru că oricărui bărbat îi plac, și ce îi frumos și lui Dumnezeu îi place. Însă, în nici într-un caz nu s-ar fi uitat la o femeie de 42 de ani, care este mai tânăra cu câțiva ani decât maică-mea”,a mai spus Amalia, soția lui Vasile Ceterașu.

Ce spunea Vasile Ceterașu, în urmă cu două luni

Invitat în platoul lui Cătălin Măruță, Ceterașu a povestit mai multe întâmplări amuzante, dar a trebuit să și răspundă la câteva întrebări scrise pe cartonașele prezentatorului.

Cu toate că Vasilică Ceterașu a refuzat să citească o anumită întrebare, era evident că vorbea despre soția sa.

„Pune răul și atrage negativul, nerăbdătoare și geloasă. Îmi controlează telefonul, e geloasă..ea ia telefonul și verifică peste tot. Am două telefoane oricum..Glumesc. Da, se uită nebuna în telefon..Nu citesc despre cine e vorba”, a spus cântărețul de muzică populară.

„Tu vorbești serios? Te-ai trezit în toiul nopții că îți controla telefonul?”, a completat Cătălin Măruță.

„Am scris unei soliste odată pe Instagram și aveam un alt telefon acasă și am scris: ”Bună, ce faci”. Amalia îi scrisese în continuare mesaje fetei respective, după ce am scris eu ”Bună, ce faci”.

Dar eu am zis că mi-a spart cineva contul și m-am speriat, că un prieten fix în momentul ăla a avut telefonul meu în mână și mă gândeam că ori mi-a spart contul cineva, ori a scris băiatul ăla. O sun și zice ”Treci acasă în momentul ăsta”, m-am dus imediat acasă..Am scris aiurea, că băusem înainte”, a răspuns interpretul.

Prezentatorul a observat apoi că Vasilică Ceterașu nu mai poartă verigheta pe deget.

Întrebat de ce, artistul a încercat să facă o glumă, însă reacția sa nu a făcut decât să alimenteze speculațiile legate de o posibilă despărțire: „Am zis să mă bronzez, că e lumina la voi aici…”.