Soţia lui What’s Up, Simina Ivancea, este însărcinată

What's Up va fi tată! Artistul a postat pe contul său de Instagram o fotografie în care apare alături de Simina, soția sa, precum și un mesaj care nu lasă loc de interpretări: "Te iubesc, soția mea mică, #viitoaremamica".

09 mart. 2018, 09:13
Soţia lui What’s Up, Simina Ivancea, este însărcinată

What’s Up, pe numele său real Marius Ivancea, va deveni în curând tătic. Cântărețul a vrut să se afle de la el acest lucru, astfel că a postat o imagine cu soția lui, alături de un mesaj sugestiv.

Marius Ivancea, solistul ce s-a făcut cunoscut drept What’S Up, s-a căsătorit civil și religios cu aleasa sa în august 2016. După trei ani de cereri în căsătorie în cele mai romantice și publice locuri posibile, Simina Costea, iubita lui și cea care îi este manager, a acceptat să-i poarte numele soțului său.  Având sute de invitați și nași cu patalama, este vorba de popularii Andra și Cătălin Măruță, locul convenției legale a fost unul special, un palat istoric situat la 20 de kilometri de București, pe pajiștea căruia mirii și-au jurat credință veșnică în fața unei capele medievale veche de 150 de ani.