Soţia presupusului amant al Mariei Constantin rupe tăcerea. Ce s-a întâmplat de fapt între cei doi

Emilia Dorobanţu, soţia presupusului amant al Mariei Constantin, a vorbit despre relaţia interpretei de muzică populară cu bărbatul ei. Colega de scenă a Mariei Constantin a precizat că soţul i-a recunoscut că a avut, în trecut, o relaţie cu soţia lui Marcel Toader.

RomaniaTV.net
07 sept. 2017, 14:17
Soţia presupusului amant al Mariei Constantin rupe tăcerea. Ce s-a întâmplat de fapt între cei doi

Divorţul dintre Maria Constantin şi Marcel Toader se transformă într-u scandal de proporţii. Cântăreaţa de muzică populară este acuzată de bărbatul alături de care a trăit în ultimii ani că l-a înşelat în repetate rânduri.

Emilia Dorobanţu, şi ea cântăreaţă de muzică populară, spune că între soţul ei şi Maria Constantin a existat o relaţie, însă nu în ultimii doi ani, de când ei doi sunt împreună.

„Din nefericire, acesta este contextul actual şi nu am ce face. Da, din păcate, am aflat că soţul meu este motivul principal al acestui divorţ. Noi ne cunoaştem de doi ani, doi ani şi puţin şi ne-am căsătorit anul trecut pe 17 septembrie, când am făcut şi nunta şi botezul deodată. E scandalul soţului meu şi nu mă interesează. De ce să intru în acest subiect şi să-mi creez singură probleme? Da, el mi-a spus atunci când ne-am cunoscut că el a avut o relaţie cu Maria Constantin. Consider că s-a intrat destul de mult cu bocancii în familia mea şi dacă până acum nu am nicio dovadă că el a fost cu Maria Constantin după ce noi ne-am căsătorit, nu am de ce să caut”, a declarat Emilia Dorobanţu, soţia presupusului amant al Mariei Constantin.