Soţia regretatului cântăreţ Leo Iorga, apariţie surprinzătoare în cadrul unui eveniment. Paula a vorbit despre marea durere după moartea soţului său: „Îl visez mereu pe Leo”

07 07. 2021, 22:25

Soţia regretatului cântăreţ Leo Iorga, apariţie surprinzătoare în cadrul unui eveniment. Paula Iorga a participat la inaugurarea clinicii doctorului Hussein Shamieh, medic specializat în chirurgie plastică, estetică și microchirurgie reparatorie.

Soţia regretatului cântăreţ Leo Iorga, apariţie surprinzătoare în cadrul unui eveniment. Paula a vorbit despre marea durere după moartea soţului său: „Îl visez mereu pe Leo”

Evenimentul a avut loc în Constanța și este prima ieșire a acesteia de când Leo Iorga a murit, pe 2 noiembrie 2019, la 54 de ani, după 8 ani de luptă cu cancerul. Paula Iorga arată bine, are grijă de ea, dar necazurile nu au ocolit-o. Și-a pierdut tatăl, în februarie 2021.

„Da, este primul eveniment la care am participat după necazul pe care l-am avut. Am fost la invitația unei prietene și mi-a plăcut tare mult, pentru că nu mai ieșisem de ceva vreme la astfel de evenimente. M-am simțit bine și mi-am dat seama că e bine să mai ies și eu din când în când. Să-mi continui viața… Și dacă trăia Leo, el mi-ar fi spus să mă duc: “Mergi, hai! Nu mai sta”, așa îmi spunea. Lui îi plăceau evenimentele. Pe mine mă trimitea de multe ori la evenimente, în ultimii ani. De cele mai multe ori nu mergeam, pentru că nu aveam puterea să zâmbesc, zâmbetul era fals. În schimb, mergeam cu el la spectacole, la evenimentele lui.

Citeşte şi: Soţia lui Leo Iorga, veste teribilă despre starea artistului: „Mă rog pentru puterea și sănătatea personalului medical.  Asta este ceea ce iubea cel mai mult să facă”
 

Sursa foto: Click

În această perioadă locuiesc la Eforie Nord, cu mama mea, care și ea a trecut printr-o dramă, recent, când tatăl meu s-a stins, în februarie. A plecat la Leo, la ginerele lui. L-a chemat Leo la concert, în Ceruri. Îmi ocup ziua cu mama, cu treburi pe la casa memorială. Atunci când am mai mult timp liber, mă relaxez la piscina din curte sau îmi primesc prietenii în vizită. Foarte rar ajung și la plajă. „, spune Paula Iorga pentru Click.

Vezi întregul interviu aici.

Citeşte şi: Leo Iorga a murit după 11 ani de luptă cu cancerul. Boala îl schimbase total