Soţia şi fiica lui Nae Nicolae, înapoi în România după moartea CUMPLITĂ a omului de afaceri VIDEO

Soţia şi fiica lui Nae Nicolae se aflau în Israel miercuri dimineaţă, când omul de afaceri a murit într-un teribil accident. Ele s-au îmbarcat în primul avion şi au revenit în ţară în cursul serii, fiind vizibil afectate.

RomaniaTV.net
17 iul. 2013, 19:42
Soţia şi fiica lui Nae Nicolae, înapoi în România după moartea CUMPLITĂ a omului de afaceri VIDEO

Soţia şi fiica cea mare a omului de afaceri Nae Nicolae, decedat miercuri, după ce bolidul pe care îl conducea a fost lovit de tren la o trecere la nivel cu calea ferată în Pipera au revenit în România sfâşiate de durere. Ele au fost aşteptate de apropiaţi la Aeroportul „Henri Coandă” şi au fost conduse acasă, pentru a fi alături de restul familiei omului de afaceri.

Cele două erau în Israel deoarece fiica lui Nae Nicolae se trata de o boală grea.

Maşina condusă de Nae Nicolae a fost izbită din plin de un tren, miercuri, pe şoseaua Petricani, la ieşirea din Capitală spre Pipera.

Cunoscut drept regele imobiliarelor din Ilfov, Nae Nicolae nu a respectat semnalele acustice şi luminoase de la trecerea de cale ferată, a depăşit colana de maşini şi a trecut cu autoturismul pe lângă barierele coborâte. Bolidul a fost însă lovit în plin de un tren care circula cu aproximativ 110 km/h, potrivit spuselor mecanicului de locomotivă, iar impactul a fost unul devastator. Maşina a fost târâtă pe linia ferată câteva sute de metri de la locul impactului, iar cadavrul omului de afaceri a fost azvârlit din maşină.

Prietenii şi apropiaţii lui Nae Nicolae au venit la casa acestuia pentru transmite condoleanţe familiei. Aceştia exclud posibilitatea ca milionarul să fi vrut să-şi pună capăt zilelor.