Soţia sirianului găsit în portbagaj şi amantul acesteia, cercetaţi pentru OMOR. Detalii OFICIALE despre CRIMĂ

Andreea Maria Pătraşcu, soţia sirianului găsit mort într-un portabaj, şi amantul acesteia sunt cercetaţi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor. Cei doi au fost audiaţi de procurori şi au recunoscut, în cele din urmă că l-au ucis pe Haj Saleh Moustafa.

16 apr. 2015, 14:10
Soţia sirianului găsit în portbagaj şi amantul acesteia, cercetaţi pentru OMOR. Detalii OFICIALE despre CRIMĂ

Anchetatorii au audiat mai multe persoane, iar în noaptea de miercuri spre joi i-au reţinut pe soţia sirianului, Andreea Maria Pătraşcu, consilier la Inspecţia Muncii, şi pe amantul acesteia, directorul unei firme de construcţii.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti împreună cu Poliţia Capitalei efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de omor comisă asupra unui cetăţean sirian în vârstă de 53 de ani. Joi dimineaţă am reţinut două persoane inculpate pentru infracţiunea menţionată anterior. Cei doi inculpaţi au recunoscut comiterea crimei„, a declarat la România TV procurorul care se ocupă de caz.

 

CITEŞTE ŞI Sirianul găsit mort în portbagaj, UCIS de soţie şi de amantul său. PLANUL DIABOLIC al criminalilor VIDEO

Andreea Maria Pătraşcu le-a povestit procurorilor că, în noaptea de 13 spre 14 decembrie 2014, l-a chemat în apartamentul conjugal pe Haj Saleh Moustafa. Femeia i-a pus sirianului în mâncare o folie cu un somnifer foarte puternic şi foarte toxic, iar apoi, împreună cu amantul său, l-ar fi sufocat cu o pungă de plastic pe care i-au pus-o peste cap.

Aceştia susţin că victimei i-au fost administrate pastile cu efect tranchilizant, după care asupra acestuia au fost exercitate acte de violenţă care au dus la deces„,a mai spus procurorul.

Cauza exactă a morţii se va stabili după întocmirea raportului de autopsie medico-legală.