Sirianul găsit mort în portbagaj, UCIS de soţie şi de amantul său. PLANUL DIABOLIC al criminalilor VIDEO

Publicat: Joi, 16 Aprilie 2015 14:08 // Actualizat: Joi, 16 Aprilie 2015 17:16 // Sursa: romaniatv.net

Sirianul al cărui cadavru a fost găsit, pe 8 aprilie, în portbagajul unei maşini, pe Şoseaua Pantelimon, a fost ucis de propria soţie, Andreea Maria Pătraşcu, cu complicitatea amantului pe care aceasta îl avea de ceva vreme. Cei doi au recunoscut crima şi le-au povestit anchetatorilor planul diabolic pe care l-au pus la cale, după ce au fost reţinuţi ca suspecţi, informează România TV.

Cazul lui Haj Saleh Moustafa, bărbatul găsit mort, într-un geamantan ascuns în portbagajul unei maşini, chiar înainte de Paşte, a făcut înconjurul ţării. Anchetatorii au audiat mai multe persoane, iar în noaptea de miercuri spre joi i-au reţinut pe soţia sirianului, Andreea Maria Pătraşcu, consilier la Inspecţia Muncii, şi pe amantul acesteia, directorul unei firme de construcţii.

Cei doi au fost audiaţi de procurori şi au recunoscut, în cele din urmă că l-au ucis pe Haj Saleh Moustafa, astfel că acum este clar că este vorba despre o crimă cu premeditare.

PLANUL DIABOLIC al criminalilor

Andreea Maria Pătraşcu le-a povestit procurorilor că, în noaptea de 13 spre 14 decembrie 2014, l-a chemat în apartamentul conjugal pe Haj Saleh Moustafa, cu toate că erau despărţiţi şi au luat masa împreună. Numai că în mintea sa nu era vorba de nicio strategie de împăcare sau de vreo discuţie, singura intenţie fiind aceea de a se descotorosi definitiv de el şi, astfel, de a pune mâna pe averea sa.

Femeia i-a pus sirianului în mâncare o folie cu un somnifer foarte puternic şi foarte toxic, iar apoi, împreună cu amantul său, l-ar fi sufocat cu o pungă de plastic pe care i-au pus-o peste cap.

Citeşte şi Detalii şoc în cazul sirianului găsit mort în portbagaj. Bărbatul ar fi fost VIU când a fost băgat în valiză

Detaliul privind folosirea unei pungi de plastic pentru a-l sufoca pe sirian nu se regăseşte, însă, în mărturiile amândurora.

Amantul soţiei sirianului le-a povestit anchetatorilor că el a fost cel care a pus cadavrul în gemanatan, l-a băgat în portbagaj şi l-a dus în locul unde a fost găsită maşina abandonată.

Procurorii intenţionează să facă şi o reconstituire a evenimentelor, înainte de a cere arestarea preventivă a celor doi.

MOBILUL CRIMEI - averea sirianului

Motivul care i-a împins pe soţia sirianului mort şi pe amantul acesteia la o crimă atât de odioasă pare a fi averea. Andreea deja se afla în divorţ cu Haj Saleh Moustafa, dar femeia s-a gândit că astfel va rămâne doar cu o parte din avere, când, ca văduvă, putea rămâne stăpână pe tot.

Foarte probabil ea a şi fost "creierul" operaţiunii, dat fiind faptul că amantul a fost primul care şi-a recunoscut vina, sperând că astfel va obţine o pedeapsă mai uşoară, dar şi aspectul că acesta din urmă avea, la rândul său, o situaţie materială bună, fiind om de afaceri şi director al unei firme de construcţii.

loading...
6 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
17 apr 11:15
...om de afaceri. Acesta dministra un depozit de mărfuri pentru un lanţ hotelier de pe litoral. CITEŞTE ŞI Sirianul găsit mort în portbagaj, UCIS de soţie şi de amantul său. PLANUL DIABOLIC al criminalilor VIDEO Source Article from ...
16 apr 17:10
...soţie, Andreea Maria Pătraşcu, cu complicitatea amantului pe care aceasta îl avea de ceva vreme. Citește mai departe… Citeste mai mult Source:: ...
16 apr 15:05
Răspunde | Votează email 0 email
ionut
Incepand de astazi nu te mai gandi la altceva decat la realizarile pe care le vei obtine in viitor si care vor fi infinit mai mari decat tot ce ai realizat vreodata pana in prezent. Asta scrie celebrul Bob Proctor in cartea "Te-ai nascut bogat". Cautam urgent colaboratori part-time care vor sa castige bani in timpul liber,intr-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteti mesajul PROIECT la adresa de email :[email protected]
16 apr 14:41
...Sirianul al cărui cadavru a fost găsit, pe 8 aprilie, în portbagajul unei maşini, pe Şoseaua Pantelimon, a fost ucis … mai mult Citeste articolul la sursa: ...
16 apr 14:25
...de propria soţie, Andreea Maria Pătraşcu, cu complicitatea amantului pe care aceasta îl avea de ceva vreme. Citește mai departe…   ...
16 apr 14:21
...media="screen">
var td_blocks = []; //here we store all the items for the current page

//td_block class - each ajax block uses a object of this class for requests
...
1
EUR
4.8347
RON
12 Aug
noapte 18 °
zi 33 °
Ultimele joburi adaugate
24 H