Soţia unui cunoscut om de fotbal ÎNCINGE nisipul pe plajă la Mamaia FOTO

Soţia lui Cristi Borcea a făcut furori pe plajă la sfârşitul săptămânii trecute. Deşi a devenit mamă la sfârşitul lui mai 2012, Alina Vidican, un fost model de succes, a afişat o siluetă ireproşabilă pe plaja din Mamaia, unde a petrecut weekend-ul cu soţul său şi mai mulţi prieteni.

RomaniaTV.net
08 iul. 2013, 14:17

Cristi Borcea şi soţia lui, Alina Vidican, au participat, la sfârşitul săptămânii trecute, la inaugurarea unui nou club de fiţe din Mamaia, aparţinând fraţilor Castellano, doi vechi prieteni ai fostului acţionar dinamovist, scrie wowbiz.ro.

După petrecerea din club, soţii Borcea nu puteau rata o zi de plajă, prilej cu care Alina Vidican a lăsat pe toată lumea cu gura căscată. Doamna Borcea a afişat o siluetă de invidiat, cu toate că anul trecut a dat naştere unui băieţel. În timp ce Cristi Borcea s-a întreţinut cu fostul fotbalist Dennis Şerban, Alina Vidican a încercat să profite cât mai mult de razele soarelui şi a făcut plajă în cele mai spectaculoase poziţii, atrăgând privirile celor care se perindau pe plaja din nordul staţiunii Mamaia.