Soţia unui parlamentar şochează din nou. Pozele fac înconjurul Internetului. GALERIE

Sotia unui parlamentar britanic este cunoscuta pentru ipostazele sexy in care apare pe retelele de socializare. Karen Danczuk a postat in ultimele luni peste 50 de selfie-uri.

26 sept. 2014, 08:39

Karen Danczuk, in varsta de 31 de ani, sotia parlamentarului britanic Simon Danczuk, si-a obisnuit deja fanii de pe retelele de socializare cu fotografii care mai de care mai excentrice. Nici de aceasta data Karen nu se abate de la aceasta regula, scrie Daily Mail.

Au postat pe FACEBOOK un SELFIE SEXY, dar s-au făcut de râs din cauza unei greşeli MAJORE: Ţi se vede… FOTO

În urma cu putin timp, femeia a postat pe Twitter o fotografie in care isi scoate la vedere bustul generos, imediat dupa o baie in mare. Alaturi de fotografie se afla si mesajul „Cat de entuziasmata para Mi-am infruntat temerea si am facut baie in mare pentru prima oara in viata mea! A fost fabulous. Am facut-o si p-asta! KD”.

Nu este, insa, pentru prima data cand Karen posteaza imagini cu bustul ei. Femeia este deja cunoscuta in presa britanica pentru acest gen de promovare.

Citeşte şi S-a făcut de râs după ce IMAGINEA a ajuns pe FACEBOOK: Ai grijă să nu te ÎMPIEDICI în sâni FOTO

Nu a trecut mult timp si fotografia in cauza a strans multe comentarii din cele mai diverse. In mare parte, oamenii sunt ironici prin replicile lor. De departe, cea mai amuzanta a fost remarca unui utilizator care a intrebat daca in imagine are loc nu un atac de cord, ci un „atac de bust”.

Karen Danczuk, care a fost indrumata de prieteni sa candideze pentru un loc in parlament, a mai scris pe Twitter: „Acesta este noul mod de a face politica. O femeie determinata si aranjata, care este mandra de cum arata! KD#putere”./span>

Nu s-a oprit nici macar atunci cand a fost acuzata de alti colegi de-ai sotului ei ca diminueaza rolul femeilor in politica si ca promoveaza o imagine neadecvata.

Citeşte şi Cel mai CRETIN SELFIE din LUME. La ce a vrut TUTA asta să îşi facă POZĂ?