De ce s-au sinucis soţii Maleon. Detaliul care aruncă în aer ancheta. Ce s-a aflat despre soţia pofesorului de la Iaşi

Noi amănunte ies la iveală în ancheta din cazul tragediei familiei Maleon. Anchetatorii confirmă că, contrar unor informaţii neoficiale ce spuneau că soţul ar fi fost plecat de acasă în noaptea tragediei, Bogdan Maleon a ieşit doar pentru câteva minute, să cumpere ceva. 

08 ian. 2018, 09:14
De ce s-au sinucis soţii Maleon. Detaliul care aruncă în aer ancheta. Ce s-a aflat despre soţia pofesorului de la Iaşi

Bogdan Maleon şi soţia nu au ieşit din casă în ziua de sâmbătă, decât el zece minute, timp în care a mers la un magazin din apropiere şi a cumpărat câteva lucruri. Astfel, este eliminată şi varianta ca soţul să-şi fi petrecut noaptea de sâmbătă în altă parte, iar soţia să se fi sinucis pe baza unor bănuieli privind infidelitatea soţului. Totuşi, unele cunoştinţe ale celor doi au declarat că aveau bănuieli, dar şi unele informaţii privind o aventură extraconjugală a soţului care i-a creat o puternică depresie femeii. La acest lucru s-a adăugat faptul că femeia nu reuşea să rămână însărcinată, dar şi faptul că a pierdut recent o sarcină, iar pe fondul alcoolului consumat în ziua de ajun, aceasta şi-ar fi pus capăt zilelor.

Detaliul-bombă care schimbă radical ancheta în cazul sinuciderii soţilor Maleon. Nimeni nu se aştepta la această răsturnare de situaţie

Noi detalii în cazul anchetei de la Iaşi: Profesorul universitar Bogdan Maleon şi soţia sa, găsiţi morţi de Crăciun, erau în stare avansată de ebrietate

După ce anchetatorii au stabilit că cei doi s-au sinucis, miercuri au descoperit că aceştia erau în stare avansată de ebrietate. 

Rezultatele necropsiilor soţilor Maleon au fost trimise către Parchet, iar în raportul medicilor legişti se arată că Bogdan şi Anda au băut alcool înainte de a se sinucide.

Răsturnare de situaţie în cazul sinuciderii soţilor Maleon. Ce au surprins camerele de supraveghere

Potrivit prim-procurorului Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi, Carmina Pascal, Anda Maleon avea o alcoolemie de 2,40 mg/l alcool pur în sânge, iar Bogdan Maleon avea 1,70 mg/l alcool pur în sânge.

Trupurile celor doi au fost depuse la cimitirul Petru şi Pavel din Iaşi. 

Profesorul universitar Bogdan Maleon şi soţia sa au fost găsiţi morţi în casă, luni seara, de Crăciun, procurorii stabilind că cei doi s-au sinucis.