Răsturnare de situaţie în cazul sinuciderii soţilor Maleon. Ce au surprins camerele de supraveghere

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi continuă ancheta în cazul morţii fostului şef al Bibliotecii Central Universitare şi a soţiei sale. Mai mulţi martori urmează a fi audiaţi în perioada următoare, anunţă presa locală.

RomaniaTV.net
05 ian. 2018, 08:26
Răsturnare de situaţie în cazul sinuciderii soţilor Maleon. Ce au surprins camerele de supraveghere

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi continuă ancheta în cazul morţii fostului şef al Bibliotecii Central Universitare şi a soţiei sale. Mai mulţi martori urmează a fi audiaţi în perioada următoare. Anchetatorii au ca primă variantă de lucru dubla sinucidere în cazul soţilor Maleon. Cu toate acestea, investigaţia continuă până când vor fi adunate probe care să demonstreze fără dubiu că asta s-a şi întâmplat.

Detalii şocante în cazul DUBLEI SINUCIDERI de la Iaşi. Femeia avea alcoolemie 2,4 la mie. Rezultatul necropsiei 

În prezent, din probele adunate doar un lucru este cert: că soţul s-a sinucis, urmând ca verificările să se concentreze pe ceea ce s-ar fi putut întâmpla cu femeia. Deşi mai puţin probabil, la acest moment varianta unei presupuse crime nu a fost exclusă în totalitate de anchetatori. Oamenii legii au vizionat şi imaginile de pe camerele de supraveghere din apropierea imobilului soţilor Maleon, reieşind că nicio persoană stăină nu a intrat în casa celor înainte ca cei doi să fie găsiţi morţi. Potrivit sursei citate, poliţiştii sunt siguri doar de sinuciderea profesorului Bogdan Petru Maleon. 

Citeşte şi: Ipoteză-şoc în cazul tragediei de la Iaşi: DUBLĂ SINUCIDERE. Soţii Maleon şi-au pus capăt zilelor la câteva ore distanţă

„Ancheta este în desfăşurare, orice mijloc de probă va fi administrat“, a precizat procurorul Alexandru Pecincu, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi.

În următoarele zile vor fi audiate rudele şi prietenii soţilor Maleon, procurorii încercând să obţină un tablou cât mai exact al vieţii de familie a celor doi soţi, pentru a afla dacă sunt detalii care pot ajuta în anchetă. Urmează, de asemenea, să fie analizate informaţiile ridicate din mediile informatice ale soţilor. Parchetul a lansat ca primă ipoteză de lucru dubla sinucidere a doua zi după ce cei doi soţi au fost găsiţi, invocând rezultatele necropsiei. Aceleaşi rezultate au relevat că cei doi soţi consumaseră alcool înainte de a deceda.