Soţii Obama, ultima petrecere de Halloween la Casa Albă GALERIE FOTO şi VIDEO

Niciunul dintre lucrurile care au speriat cu adevărat SUA nu au fost prezente la petrecerea de Halloween de la Casa Albă din acest an - nici clovni înfricoșători, nici perucile lui Donald Trump, nici costumele lui Hillary Clinton, relatează luni site-ul The Washington Post. În schimb, președintele Barack Obama s-a îmbrăcat în pulover și blugi și a împărțit împreună cu prima doamnă dulciuri familiilor militarilor și altor copii din zonă.

01 nov. 2016, 08:43

Barack și Michelle Obama au găzduit ultima lor petrecere de Halloween la Casa Albă. Obama a dat startul evenimentului elogiind costumele din acest an și acordând o ‘grațiere’ specială de Halloween. ‘În această zi cel puțin nu trebuie să vă gândiți la Michelle și la alimentația sănătoasă’, a spus el.

‘Bomboane pentru toată lumea’, a declarat Prima Doamnă, care a făcut din alimentația sănătoasă o veritabilă cauză în perioada petrecută la Casa Albă, potrivit Agerpres.

Citeşte şi RUGBY: Urmaşii lui Dracula i-au speriat pe americani de Halloween VIDEO

Președintele a riscat iritarea părinților cu drept de vot spunându-le copiilor să se îndoape cu dulciuri până seara târziu. ‘Cu cât mai multe bomboane și cu cât mai târziu le mâncați, cu atât mai bine’, a spus Obama.

Citeşte şi Castelul Corvinilor, într-un clip de Halloween realizat de canalul Discovery

Soții Obama au dansat pe hitul ‘Thriller’ al lui Michael Jackson și au dat bomboane unui lung șir de copii îmbrăcați în pompieri, supereroi, militari, pușcași marini sau chiar Muhammad Ali. Printre aceștia a reținut atenția și un băiețel costumat ca Obama, cu păr argintiu.