Soţul educatoarei care şi-a ucis fiica, mărturii-şoc după ce şi-a privit în ochi nevasta VIDEO

Soţul educatoarei din Timişoara care şi-a ucis copilul a fost prezent luni în sala de judecată şi privit-o în ochi pe soţia sa.

01 oct. 2018, 08:39
Soţul educatoarei care şi-a ucis fiica, mărturii-şoc după ce şi-a privit în ochi nevasta VIDEO

În faţa magistraţilor, Oana Net şi-a recunoscut vina şi le-a cerut să îi micşoreze pedeapsa cu o treime. Legea este de partea ei, iar judecătorii au acceptat.

Nu mi se pare normal să ucizi un copil, indiferent de natură, iar apoi să îţi ceri iertare şi să ţi se reducă o treime din pedeapsă. Moral, nu prea e normal. Dacă legea asta zice, nu ne putem opune. Am încercat„, a declarat bărbatul, citat de România TV.

Femeia şi-a ucis fiica de 4 ani în luna martie a acestui an, iar mai mulţi martori le-au declarat poliţiştilor că, cel mai probabil, ea a comis crima după o ceartă cu soţul ei, care i-ar fi cerut divorţul. Femeia are 38 de ani, este absolventă de Arte Plastice, şi a fost angajată timp de 15 ani pe un post de titular cu gradul didactic II, la grădiniţa din satul Murani, comuna Pişchia.

După ce şi-a ucis fetiţa, Oana Net a băut erbicid, cu intenţia de a se sinucide. I s-a făcut rău chiar când poliţiştii făceau cercetări la locul crimei, astfel că femeia a fost dusă de urgenţă, încătuşată, la Spitalul Municipal Timişoara pentru îngrijiri, iar mai apoi transferată la Spitalul Judeţean.