Soţul ei a murit în Afganistan şi a fost îngropat cu onoruri militare. După înmormântare, i-a deschis laptopul şi a rămas şocată

Viaţa de soţie de militar este probabil una dintre cele mai grele. El pare mai degrabă căsătorit cu unitatea de care aparţine şi cu uniforma. Iar dacă mai pleacă şi în teatre de operaţiuni din zone de conflict, grija şi teama sunt aproape imposibil de suportat pentru soţia rămasă acasă. Emma Weaver este una dintre soţiile de militari care şi-au pierdut bărbaţii în Afghanistan.

RomaniaTV.net
11 iun. 2017, 06:49
Soţul ei a murit în Afganistan şi a fost îngropat cu onoruri militare. După înmormântare, i-a deschis laptopul şi a rămas şocată

Şi-a ţinut fiica în braţe la înmormântare şi nu se gândea decât ce va face din acel moment pentru ca micuţa Kiley să nu simtă lipsa tatălui. A primit cu lacrimi în ochi drapelul de pe coşciugul soţului ei, iar când a ajuns acasă tot nu a avut puterea să se uite prin lucrurile lui. A făcut-o abia după 2 zile, iar când a deschis laptopul a avut parte de o surpriză care i-a umplut ochii de lacrimi.

Pe desktop erau salvate două documente: unul intitulat „Dragă Emma”, unul – „Dragă Kiley”. În documentul care îi era adresat scria:

Dragă Emma,

Dacă citești asta, înseamnă că nu am mai ajuns acasă și nu am putut să îți reamintesc cât de mult te iubesc. Te iubesc atât de mult și te voi iubi întotdeauna. Deși nu sunt prezent fizic chiar aici, mă bucur că te pot supraveghea.

Nu am plecat și voi fi întotdeauna alături de tine cu spiritul. Știu că este o perioadă grea pentru tine, dar totodată știu cât ești de puternică.

Să nu uiți niciodată că Dumnezeu a știut ce e mai bine pentru noi, înainte să ne naștem. Obișnuiește-te cu asta. Acest lucru s-a întâmplat cu un motiv. Deși probabil nu poți crede acum, o vei face într-o zi.

Vreau să știi cât de importantă ești pentru mine. Nu puteam avea o soție mai iubitoare și mai grijulie ca tine. Amintirile pe care le-am împărtășit cu tine în ultimii ani sunt cele mai bune. Cu toate că viața mea a fost scurtă, am avut o viață la care mulți visează. M-am căsătorit cu o femeie perfectă și am avut o fiică minunată, care m-a bucurat în fiecare zi.

Am avut și doi câini minunați. Nu puteam să îmi doresc mai mult de la viață. Dacă te simți tristă, gândește-te doar la amintirile pe care le avem împreună. Privește-o pe fiica noastră cât este de frumoasă!

Fii puternică pentru ea! Amitește-i de tatăl ei și spune-i că am iubit-o mai mult decât orice pe lume. Ziua în care s-a născut a fost cea mai frumoasă din viața mea, iar ea este cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat vreodată. Zâmbetul ei reprezintă tot ceea ce este mai bun și mai frumos pe lumea asta.

Spune-i că tatăl ei este acum în ceruri și o va veghea de sus în fiecare minut al vieții ei. Te iubesc, Emma, dar să nu te temi niciodată să faci ceea ce te face fericită. Este important să continui să îți găsești fericirea în viață. Chiar dacă acum ți se pare imposibil, nu îți pierde credința.

Vremuri mult mai bune sunt pe cale să vină. Tu și Kiley aveți o viață minunată în față, iar eu mă simt foarte fericit că am putut împărți o parte din ea cu voi.

Te iubesc,
Todd