Soţul judecătoarei care s-a sinucis, găsit mort în casă. Copilul de trei ani a rămas orfan

Descoperire şocantă într-o locuinţă din judeţul Mureş. Soţul judecătoarei care s-a sinucis chiar lângă maşina sa în luna noiembrie a fost găsit mort în casă. Bărbatul şi-a pus capăt zilelor.

RomaniaTV.net
23 ian. 2020, 06:56
Soţul judecătoarei care s-a sinucis, găsit mort în casă. Copilul de trei ani a rămas orfan

Bărbatul, medic la Spitalul Judeţean Mureş, s-a spânzurat chiar în propria casă şi a fost găsit fără suflare de către fiul său în vârstă de 20 de ani. Totul la doar trei luni de la tragica veste că soţia sa, judecătoare la Curtea de Apel Mureş, şi-a tăiat gâtul.

În data de 22 ianuarie, în jurul orei 17:30, poliţia a fost sesizată printr-un apel la numărul de urgenţă despre faptul că într-un imobil din comuna Livezeni s-ar afla un bărbat mort. Sesizarea a fost făcută chiar de către fiul bărbatului, care a reclamat faptul că tatăl său nu îi răspunde la telefon şi s-ar putea să îşi fi pus capăt zilelor.

La scurt timp la faţa locului s-a deplasat un echpaj de poliţie, care au descoperit trupul bărbatului. Oamenii legii au chemat un medic legist şi echipa criminalistă pentru a putea face cercetări la locul crimei. Trupul bărbatului a fost ridicat şi dus pentru autopsie la Morga din Târgu-Mureş.

Cosmin Silviu Moldovan, în vârstă de 44 de ani, era specialist în simulare aplicată în medicină, conferenţiar universitar la UMFST Târgu Mureş, dar şi caadru didactic la Centrul de Simulare şi Abilităţi Practice. Moartea soţiei sale din luna decembrie l-a marcat pe bărbat, care a decis să îşi ia viaţa.

Medicul Cosmin Silviu Moldovan avea 44 de ani. Era specialist pe simulare aplicată în medicină, conferențiar universitar la UMFST Târgu Mureș și cadru didactic la Centrul de Simulare și Abilități Practice. Moartea soție sale l-a marcat teribil, deși încerca să mascheze durerea și frământarea. Rămăsese cu un copil mic, de 3-4 ani, pe care acum îl creștea singur, în casa cumpărată cu credit din comuna Livezeni. Părinții Cristinei locuiesc în altă localitate.

Soţia bărbatului şi-a luat viaţa cu câteva luni înainte

Judecătoarea Cristina Moldovan Paşol şi-a pus capăt zilelor în luna noiembrie a anului 2019, chiar lângă maşina sa. Femeia a plecat de acasă şi şi-a anunţat soţul că se va sinucide. Aceasta a fost găsite de către autorităţi într-o baltă de sânge pe un câmp, iar la o săptămână de la teribilul gest a decedat.

Citeşte şi: Judecătoarea care a fost găsită cu gâtul tăiat lângă maşina ei, în Mureş, a murit

„Polițiștii din Sovata au găsit-o lângă mașină, pe raza localității Sărățeni, având o plagă înjunghiată în zona gâtului. Lângă femeie a fost găsit un cuțit de bucătărie. Polițiștii i-au acordat primul ajutor, după care a fost transportată la spital, fiind în stare foarte gravă”, a precizat Emanuela Fărcaş, purtător de cuvânt IPJ Mureş.