Soțul lui Britney Spears a depus actele de divorț la 14 luni de la căsătorie. Despărțirea vine în urma unor acuzații de infidelitate

Britney Spears s-a despărțit de soțul ei, după ce acesta a solictat divorțul la 14 luni de la căsătorie. Cei doi erau deja împreună de cinci ani înainte de a face pasul cel mare.

18 aug. 2023, 10:39
Soțul lui Britney Spears a depus actele de divorț la 14 luni de la căsătorie. Despărțirea vine în urma unor acuzații de infidelitate
Britney Spears și Sam Asghari divorțează

Sam Asghari, în vârstă de 29 de ani, manechin și actor de origine irano-americană, a motivat dorința de a încheia căsnicia cu Britney Spears prin „diferențe ireconciliabile”, conform TMZ.

Citește și: Britney Spears a vorbit despre boala gravă de care suferă: „Nu există niciun leac în afară de Dumnezeu”

Cuplul s-a despărțit în urma unui conflict violent, iar Sam Asghari a acuzat-o pe Britney Spears de infidelitate. Britney s-a căsătorit cu actorul în vara anului trecut, după cinci ani de relație. La numai o lună de la căsătorie, cuplul a anunțat că vedeta a pierdut o sarcină.

Cântăreața a mai fost căsătorită de două ori și este mama a doi cbăieți, Sean și Jayden, cu fostul soț Kevin Federline.

Britney Spears va publica toamna aceasta un volum de memorii. În ultimii ani a demarat o dispută  împotriva tatălui său și a solicitat să fie eliberată de sub tutela acestuia, instituită în 2008, pe când cântăreața s-a confruntat cu probleme de sănătate mintală.

Citește și: Britney Spears a făcut anunţul care îi va întrista pe fani. Ce decizie a luat vedeta: „Pentru o perioadă”

Artista a denunțat tutela abuzivă care, potrivit cântăreței, a împiedicat-o să renunțe la sterilet, în ciuda dorinței ei de a mai avea copii. Ea susține că tatăl ei, James Spears, a pedepsit-o în tot acest timp, împiedicând-o „să se vadă cu cine dorește sau să spună ceea ce dorește”.