Romantism la cote înalte! Carmen de la Sălciua, surpriză colosală de la soț: „Mereu e atent la detalii”

Carmen de la Sălciua și Marian Corcheș sunt împreună de aproximativ doi ani, dar fluturii din stomac sunt la fel de prezenți ca în prima zi în care s-au cunoscut. Cei doi își fac surprize romantice cu regularitate, și la ocazii, dar și fără absolut nicio ocazie.

17 aug. 2023, 10:20

Carmen de la Sălciua își ține frecvent la curent fanii de pe rețelele sociale cu activitatea sa, dar și cu viața personală. Recent, îndrăgita artistă s-a fotografiat cu un buchet imens de flori, oferit de iubirea vieții ei. Soțul artistei este un bărbat atent la detalii și îi arată frevent soției sale cât de mult înseamnă pentru el. Recent, acesta a surprins-o cu un buchet mare de flori, cu ocazia zilei sale onomastice.

Carmen de la Sălciua, surpriză colosală de la soț: „Mereu e atent la detalii”

Mereu atent la detalii! Te iubesc!”, a scris Carmen pe rețelele de socializare.

De ziua soțului său, artista i-a transmis un mesaj de-a dreptul emoționant pe rețelele de socializare. Ea îi mulțumește mereu lui Dumnezeu pentru căsnicia fericită și liniștită pe care o are. Se simte recunoscătoare că a întâlnit omul care să-i aprecieze atât calitățile, cât și micile imperfecțiuni.

Citeste si Cum arată mama lui Carmen de la Sălciua. Artista a arătat-o tuturor pe femeia care i-a dat viață

Ce înseamnă o căsnicie fericită? Să găsești acel om care sa îți iubească până și imperfecțiunile! Pentru tine îi mulțumesc în fiecare zi lui Dumnezeu… Îți ofer un munte de iubire și respect! Nu se găsesc mesaje și cuvinte să poată reproduce sentimentul! Acest sentiment unic de plinătate sufletească! Lângă tine… La mulți ani, omul meu bun și frumos!”, a scris cântăreața,  pe Instagram.

Carmen de la Sălciua vrea să fie în cea mai bună formă

Artista este foarte atentă la forma ei fizică, motiv pentru care ea a decis să se apuce serios de dietă și sport pentru a da jos câteva kilograme. În acest scop, iese la alergat în fiecare zi și are o dietă echilibrată în legume, fructe, dar și carne. Ea mărturisește că îi este destul de greu să renunțe la alimentele pe care le consumă cu regularitate, însă vrea să se țină de ceea ce și-a propus și să ajungă la rezultatul mult dorit.

M-am hotărât să mă apuc mai serios de sport, eu am o tendință de îngrășare. Eu cred că combinată puțin grija la ce mănânci cu sportul iese la final o treabă bună. Am zis să mă apuc și eu de mișcare, e și vreme bună de mers la alergat. Deocamdată vreau să ies în aer liber să alerg, să-mi obișnuiesc puțin corpul, că n-am mai fost de mult la sală. Eu am arderile foarte bune, iar dacă vreau să slăbesc, eu slăbesc într-un timp foarte scurt, cel puțin deocamdată, nu știu dacă cu cât înaintez în vârstă pot să mai spun același lucru”, a spus Carmen de la Sălciua pentru Spynews.ro.

Citeste si Ce sumă ar trebui să scoți din buzunar ca să-ți cânte Carmen de la Sălciua la nuntă