Soţul Mariei Marinescu, ATAC DUR la Andreea Raicu: Ai fost o aventură. Eşti o isterică

Încarcerat într-o închisoare de maximă siguranţă din Franţa, Frank Colin, soţul Mariei Marinescu, a lansat un atac fără precedent la adresa fostei lui iubite, Andreea Raicu.

22 mart. 2014, 16:37
Soţul Mariei Marinescu, ATAC DUR la Andreea Raicu: Ai fost o aventură. Eşti o isterică

Totul a pornit de la declaratiile facute recent de Andreea Raicu intr-un cotidian. Potrivit publicatiei, prezentatoarea TV a ironizat-o pe Maria Marinescu, marturisind ca nu si-ar fi dorit sa fie in locul ei. Mai mult, Raicu a sustinut ca Frank Colin a cerut-o de sotie si ca ea a refuzat, fiind fericita ca a luat o decizie foarte buna, nedorindu-si ca acum sa fie sotia unui puscarias, scrie cancan.ro.

Citind declaratiile fostei iubite, Frank Colin a scris un mesaj uluitor, direct din puscarie, pentru Andreea Raicu.

Citeşte şi Andreea Raicu a plâns o lună de zile în India. Vezi ce a păţit vedeta

Draga printesa A. Raicu, astazi era sa mor de ras cand am vazut interviul tau. Esti ok? Pot sa te ajut cu ceva? Permite-mi sa iti reimprospatez memoria si sa pun lucrurile in ordinea in care s-au intamplat cu adevarat, se poate? Voi fi cat de dragut pot si, sincer, nu imi amintesc atat de multe despre tine! La vremea respectiva, ma plimbam dintr-o tara intr-alta, bucurandu-ma de viata 100%. Casatoria era totalmente in afara planurilor mele. Aceasta scurta relatie, sau aventura pe care am avut-o cu tine nu a fost una serioasa. A avut loc acum 10 ani si in fiecare noapte ieseam in oras si ma intorceam acasa… cu altcineva! In general, ma port ca un gentleman cu femeile, asa ca probabil ai visat ca te voi cere de sotie, desi amandoi stiam cu siguranta ca eu NICIODATA nu voi face asta! Nu vreau sa fiu rau, dar ai aproape 40 de ani, esti nemaritata, nu ai copii si asta spune totul despre felul tau de a fi. Am dreptate? Nimeni nu ar putea fi gelos pe o femeie ca tine, care este isterica, o femeie care intr-o zi plange din nimic, iar a doua zi este fericita fara sa stie de ce„, a scris Frank Colin.

Sotul Mariei Marinescu, fost luptator in Legiunea Franceza, isi continua scrisoarea, ironizandu-l si pe Tudor Chirila, un fost iubit al Andreei Raicu.

Cred ca ma confunzi cu altcineva, nu crezi? Ia zi, chiar am platit un sofer si un bodyguard pentru a fi la cheremul tau? Nu imi amintesc asta si, daca ar fi fost adevarat, cu siguranta ar fi aparut in ziare, dar nu s-a intamplat. Ceea ce insa imi amintesc cu precizie este ca, dupa scurta noastra aventura, aveai deja o relatie cu altcineva si, cum nu erai multumita de el, continuai sa vii la mine sa te satisfac. Sa spun numele barbatului respectiv, sau este limpede despre cine este vorba? Mai mult, erai disparata sa vii la mine cand eram in vacanta. Iti amintesti pozele cu data pe care m-ai rugat sa le sterg? Daca le-as face publice, cred ca toata mass-media le va prelua„, continua Colin.

Citeşte şi DEZVĂLUIRI incredibile despre implicarea creatoarei de modă Maria Marinescu în traficul de droguri al soţului

Punand si mai mult gaz pe foc, francezul ii spune Andreei ca singura femeie care a contat pentru el este actuala lui sotie, Maria Marinescu, femeie cu care s-a casatorit in 2009 si cu care are un copil, Levyn. Desi se afla in plin divort de frumoasa creatoare de moda, Colin are numau cuvinte de lauda pentru aceasta, lasand de inteles ca inca o mai iubeste.

Draga mea, nu m-am certat niciodata cu o femeie, doar cu barbati, dar lasa-ma sa iti spun adevarata mea poveste. Singura persoana care s-a aflat in inima mea este mama fiului meu. E o femeie splendida, inteligenta si mi-a dat un copil minunat, o femeie care a avut parte de mai mult decat a avut vreodata si mai mult decat vei avea tu vreodata. Ti-am dorit intotdeauna binele si inca iti doresc acest lucru, iar interviul tau neasteptat si inutil nu face decat sa arate faptul ca esti geloasa pe mama fiului meu. Nu iti face griji, nu este prea tarziu pentru tine, dragostea nu are varsta si inca o poti intalni si tu, depinde insa doar de tine daca o poti pastra sau nu. Ai in continuare gandurile mele cele mai bune„, a conchis Frank Colin,

Idila dintre Andreea Raicu si Frank Colin s-a consumat in vara lui 2007. Cei doi s-au cunoscut la Saint Tropez si s-au intalnit in dese randuri si in Romania. Povestea lor de dragoste a luat insa sfarsit dupa doar cateva luni.

Citeşte şi Maria Marinescu păstrează numele fostului soţ