Maria Marinescu păstrează numele fostului soţ

După un an în care a fost alături de soţul condamnat la închisoare, Maria Marinescu a ajuns la capătul puterilor şi divorţează de Frank Colin. Maria Viviana Colin, cunoscută nouă sub numele de Maria Marinescu, le-a cerut judecătorilor ca după divorţ să rămână cu numele soţului ei.

RomaniaTV.net
19 mart. 2014, 12:10
Maria Marinescu păstrează numele fostului soţ

Maria Marinescu este hotărâtă să divorţeze la doar cinci ani de la căsătorie. După un an în care a fost nevoită să dea declaraţii anchetatorilor şi să îşi vadă soţul arestat într-un dosar de trafic de droguri, creatoarea de moda a decis să încheie mariajul. Deşi avocata lui Colin spunea că acesta este nevinovat, oamenii legii l-au condamnat având de ispăşit pedeapsa într-o închisoare din Franţa.

DEZVĂLUIRI incredibile despre implicarea creatoarei de modă Maria Marinescu în traficul de droguri al soţului

„Am depus actele de divorţ la sectorul 1. Pentru copil am luat de fapt această decizie”, a spus Maria Marinescu pentru spynews.ro.

Pentru Maria Marinescu, viaţa a revenit la normal, chiar dacă în urmă cu numai o săptămână a depus actele de divorţ. Ea e decisă să o ia de la capăt şi să nu-şi plângă de milă că a rămas doar cu fiul său, după ce soţul ei a fost băgat la închisoare pentru trafic de droguri. Maria spune că a trecut peste probleme şi că acum cea mai mare grijă a sa este băieţelul ei şi al lui Frank, Levin.

Citeşte şi Maria Marinescu ar putea fi extrădată în Franţa

„Am depăşit momentul. Îmi văd de viaţa mea. Ce să fac, să mă închid în casă?”, a declarat Maria Marinescu.