Soţul ministrului de Interne, Carmen Dan, a murit. Poliţia a deschis dosar de moarte suspectă

Corneliu Daniel Dan, soţul ministrului de Interne, Carmen Dan, a murit marţi, informează România TV. Deocamdată nu se ştie cauza decesului, dar sursele citate de România TV susţin că soţul lui Carmen Dan suferea de ciroză. Poliţia a deschis dosar de moarte suspectă.

RomaniaTV.net
03 iul. 2018, 12:34
Soţul ministrului de Interne, Carmen Dan, a murit. Poliţia a deschis dosar de moarte suspectă

Reprezentanţii IPJ Teleorman au precizat, miercuri, că autopsia soţului ministrului Carmen Dan arată că acesta a murit din cauza insuficienţei cardio-respiratorii şi a unui infarct miocardic acut, el fiind găsit în locuinţa sa de către un membru al familiei sale. 

„Ca urmare a informaţiilor solicitate de reprezentanţi ai mass media în legătură cu decesul sesizat în ziua de 3 iulie a.c. în localitatea Videle, facem următoarele precizări: Persoana decedată a fost găsită în casă de către un membru al familiei. Cauza morţii certificată în urmă autopsiei este: insuficienţă cardio-respiratorie acută ca urmare a unui edem pulmonar şi infarct miocardic acut. Persoana nu prezenţa urme de violenţă. Decesul a survenit conform evaluărilor medico-legale cu aproximativ 24 de ore înainte de a fi găsit de aparţînători, adică în ziua de luni 2 iulie a.c. Certificatul de deces a fost emis cu dată constatării, la 3 iulie a.c”, se arată într-o informare a Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Teleorman.

Soţul ministrului Carmen Dan, Corneliu Daniel Dan, a fost găsit decedat într-un apartament din Videle. Potrivit ziarulteleormanul.ro, poliţiştii din Videle au fost sesizaţi, marţi după-amiază, despre faptul că dintr-un apartament din oraş se simte un miros greu şi, sosiţi la faţa locului, într-unul dintre apartamente, oamenii legii au găsit decedat un bărbat în vârstă de 57 de ani. Potrivit unor surse, bărbatul găsit decedat este Corneliu Daniel Dan, soţul ministrului de Interne Carmen Daniela Dan.

Sursa precizează că bărbatul era decedat de ceva timp, nu prezenta urme de violenţă şi a fost transportat la morga din Videle pentru stabilirea cauzei decesului.

Potrivit ultimei declaraţii de avere a ministrului Carmen Dan, Corneliu Dan a lucrat pentru OMV Petrom SA Teleorman până la data de 31.05.2017, având un salariu anual de 60.000 de lei.