Tiberiu Iacob Ridzi, după ATACUL lui Băsescu: I-aş spune că şi dumnealui este tatăl a două fete

Tiberiu Iacob Ridzi, soţul Monicăi Iacob Ridzi, a declarat la România TV că "nu ştie dacă i-ar mai spune ceva" lui Traian Băsescu în urma declaraţiilor pe care le-a făcut în 16 februarie, potrivit cărora Monica Iacob Ridzi face parte dintr-o "generaţie ratată". Totuşi, primarul Petroşaniului a adăugaT: "I-aş spune că şi dumnealui este tatăl a două fete, care sunt de vârsta soţiei mele"

05 mart. 2015, 10:23

Întrebat dacă i-ar spune ceva fostului preşedintelui dacă s-ar întâlni faţă în faţă cu el, în urma declaraţiile sale în care a catalogat-o pe soţia sa ca făcând parte din „generaţia tânără ratată”, Tiberiu Iacob Ridzi a precizat că: „Nu ştiu dacă aş putea să-i mai spun ceva lui Traian Băsescu după declaraţiile sale(…) Este dezamăgitor stigmatul pe care domnul fost preşedinte l-a pus pe o generaţie. Dacă generaţia tânără este o generaţie ratată, în comparaţie cealaltă genraţie este foarte bună. Asta lăsăm la aprecierea tuturor.”

Citeşte şi: Soţul Monicăi Iacob Ridzi ia în calcul să ceară graţierea preşedintelui Klaus Iohannis

Totodată, primarul oraşului Petroşani a adăugat: „Soţia mea nu îşi merita locul în această interpretare pentru că ea nu a fost acuzată că a furat vreun ban. Ea este acuzată de abuz în serviciu.”

În schimb Tiberiu Iacob Ridzi a făcut în referire la fiicele lui Traian Băsescu, care sunt din apropiate de vârsta soţiei sale, din aceeaşi generaţie.

„I-aş spune că şi dumnealui este tatăl a două fete, care sunt de vârsta soţiei mele”.

Traian Băsescu a atacat-o dur pe Monica Iacob Ridzi în 16 februarie la o emisiune de la TVR, deşi aceasta i-a fost loială atât lui cât şi Elenei Băsescu. Fostul preşedinte s-a delimitat de ea imediat ce aceasta a fost condamnată definitiv la cinci ani de închisoare pentru abuz în serviciu privind manifestările organizate în 2009 de Ziua Tineretului. 

Fostul şef de stat a declarat atunci că: „Avem o generaţie ratată, o generaţie de tineri din care face parte (…) din păcate Ridzi, pe care am susţinut-o enorm, ca fiind o tânără cu aptitudini. E o generaţie ratată”


loading...