Soţul Nicoletei are de acum BALADĂ. A apărut „Bătuta lui Zsolt Csergo” VIDEO

Scandalul din triunghiul amoros Zsolt Csergo, Kynga Sebesteyn şi Nicoleta Luciu este acum şi sursă de inspiraţie pentru balade, mai ales după declaraţiile Kingăi potrivit cărora între ea şi soţul Nicoletei nu este nicio legătură. Recent pe YouTube a apărut Bătuta lui Zsolt Csergo.

RomaniaTV.net
17 oct. 2012, 12:33
Soţul Nicoletei are de acum BALADĂ. A apărut „Bătuta lui Zsolt Csergo” VIDEO

Căsnicia Nicoletei Luciu și a lui Zsolt Csergo trece prin grele încercări, după ce în presă au apărut imagini în care omul de afaceri se sărută cu instructoarea de finess Kinga Sebestyen, pe care, mai apoi, o lovește.

Declaraţiile făcute de Kinga au stârnit o adevărată reacţie online şi astfel s-a inventat „Bătuta lui Zsolt Csergo”

Scandalul din ultimele zile se pare că i-a afectat pe Nicoleta Luciu şi Zsolt Csergo mai mult decât cei doi sunt dispuşi să lase să se vadă. Ei au apărut separat la petrecerea tripleţilor lor, organizată sâmbătă seară, la reşedinţa naşilor lor. Zsolt Csergo a plecat primul de acasă, cu unul dintre tripleţi şi cu fiul cel mare pe care îl are cu Nicoleta, dar şi cu Bona. Nicoleta Luciu şi ceilalţi doi copii au plecat ceva mai târziu.

Deşi spun că vor face totul pentru a rămâne o familie frumoasă, tensiunea mocneşte, se pare între cei doi. După ce a doua zi după difuzarea filmuleţului cu Zsolt Csergo şi presupusa lui amantă a fost văzută fără verighetă pe mână, acest lucru s-a repetat vineri seară, când Nicoleta a participat la un eveniment într-un club din Bucureşti, la care a pozat în desuuri şi îmbrăcată doar cu o blană imensă.