Soțul polițistei care participa la orgiile din secție nu știa că femeia a întreținut relații sexuale cu șase ofițeri

Soțul polițistei din Tennessee care a întreținut relații sexuale la secția de poliție cu șase colegi nu știa de aventurile acesteia.

11 ian. 2023, 21:15
Soțul polițistei care participa la orgiile din secție nu știa că femeia a întreținut relații sexuale cu șase ofițeri
Soțul polițistei nu știa de aventurile partenerei sale

Polițista din Tennessee care a fost concediată după ce a participat la o orgie cu șase colegi, chiar în secție. Soțul polițistei nu era de acord cu relația deschisă pe care femeia și-o dorea. Maegan Hall le-a spus anchetatorilor că ea și soțul ei, Jedidiah, erau într-o căsnicie deschisă.

Se pare că bărbatul nu știa, de fapt, despre acest lucru, conform unei investigații interne din Departamentul de Poliție La Vergne. Soțul acesteia este gardian într-un parc public din oraș și era căsătorit cu ea de patru ani.

Citește și: Nepoata unui miliardar, răpită și ucisă ulterior. Tânăra de 34 de ani moştenise o afacere uriașă

Jedidiah și-a dorit să devină profesor, dar în timp ce era la masterat la Middle Tennessee State University a fost angajat sezonier în parcurile naturale din zonă. Acesta a dezvoltat o pasiune pentru natură și a decis să lucreze pentru Tennessee State Park.

Soțul polițistei le-a spus procurorilor că a văzut momentul în care femeia s-a sărutat cu un coleg din secția de poliție, dar nu știa despre actele sexuale în grup la care aceasta participa.

Maegan Hall lucra de doi ani în poliție, iar în toată această perioadă s-ar fi implicat în relații sexuale care includeau schimburi de poze nud, petreceri în cada cu hidromasaj și scene de sex cu mai mulți ofițeri.

Toate aceste lucruri au dus la suspendarea femeii și la concedierea sergentului Lewis Powell, ofițerului Juan Lugo, sergentului Ty McGowan și detectivului Seneca Shields.

Citește și: Destin cumplit pentru o femeie de 37 de ani! A ajuns la spital cu dureri atroce de stomac şi a fost lăsată să moară în sala de aşteptare. Niciun medic nu a consultat-o timp de 7 ore