Soţul şefei SGG, reacţie violentă la adresa unui reporter RTV

Soţul şefei Secretariatului General al Guvernului, Daniela Andreescu, are reacţii agresive faţă de jurnalişti. Aurel Teodorescu a încercat să lovească un reporter al RTV.

RomaniaTV.net
25 nov. 2011, 09:28
Soţul şefei SGG, reacţie violentă la adresa unui reporter RTV

Premierul Emil Boc a cerut Agenţiei Naţionale de Integritate anchetarea şefei Secretariatului General al Guvernului, Daniela Andreescu. Scandalul a pornit după ce în presă au apărut informaţii potrivit cărora fiica, soţul şi fiul vitreg al Danielei Andreescu se folosesc de spaţii RA-APPS, instituţie aflată în subordinea SGG.

Instituţia condusă de Daniela Andreescu are în subordine RAPPS. Aşa că echipa RTV a încercat să ia o reacţie de la soţul acesteia, care a reacţionat violent.

Reacţiile soţului vin ca urmare a informaţiilor apărute în presa centrală potrivit cărora de spaţiile RA-APPS se bucură în mod privilegiat rudele celei care conduce această instituţie.

Între timp, activitatea SGG a intrat sub lupa ANI. Confirmarea cercetării  vine la o zi după ce Emil Boc a cerut să fie verificată în scandalul spaţiilor RAAPPS închiriate de rudele sale.