Soţul unei cunoscute cântăreţe din România, reținut pentru braconaj

Descinderi acasă la o artistă de muzică populară din Gorj! Soțul Lenei Miclăuș a fost ridicat de mascați fiind acuzat de braconaj. Mai multe arme au fost ridicate din casa artistei. Soțul cântăreței a fost reținut pentru 24 de ore.

04 oct. 2022, 14:45
Soţul unei cunoscute cântăreţe din România, reținut pentru braconaj

Şapte persoane au fost reţinute într-un dosar penal de braconaj cinegetic şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor. Cazul este instrumentat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Novaci. Astfel, la data de 1 octombrie a fost organizată o acțiune de prindere, în flagrant delict, a unor persoane, care ar fi săvârșit fapte de braconaj, în zona montană Obârșia Lotrului, județul Vâlcea.

Totodată, au fost efectuate şapte percheziții domiciliare, în orașul Novaci, municipiul Deva, județul Hunedoara și localitatea Voineasa, județul Vâlcea, la locuințele unor persoane bănuite de comiterea infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor şi al muniţiilor şi braconaj cinegetic.

În urma perchezițiilor, au fost ridicate, în vederea cercetărilor, 8 arme de vânătoare, deținute legal, un amortizor de sunet, un dispozitiv de vedere pe timp de noapte, 585 de cartușe de vânătoare, 280 de kilograme de carne de vânat, 8 trofee de cervide, 3 topoare și 4.300 de țigarete, deținute în afara unui antrepozit fiscal, fără a avea timbru de marcaj fiscal. De asemenea, două autoturisme de teren au fost indisponibilizate, a tranmis IPJ Gorj.

Soţul unei cunoscute cântăreţe din România, reținut pentru braconaj

 

Citeşte şi: Dieta drastică ţinută de Lena Miclăuş. Artista a trăit 17 zile numai cu apă: „Au fost îngrozitor de grele”

Între persoanele reţinute se află şi soţul cântăreței de muzică populară Lena Miclăuș.

Citeşte şi: Doi tineri, prinşi la braconaj, pe râul Olt. Au întins peste un kilometru de plase şi au prins 160 kg de peşte

Prejudiciul calculat în acest caz este de peste 24.000 de euro.