Soțul Vlăduței Lupău, Adi Rus, și-a parcat bolidul de lux, un Mercedes de 160.000 de euro, pe locul rezervat persoanelor cu handicap

Adi Rus și-a parcat Mercedesul în valoare de 160.000 de euro într-o zonă nepermisă, lucru care sancționează cu amendă de până la 10.000 de lei.

23 dec. 2022, 15:00

Adi Rus, soțul celebrei cântărețe Vlăduța Lupău, a făcut o gafă de proporții mari, chiar înainte de Crăciun. Din grabă sau din nepăsare, fotbalistul a încălcat legea și a parcat bolidul de lux pe un loc de parcare destinat pesoanelor cu handicap. Se pare că acestuia nu i-a fost teamă că riscă să primească o amendă cuprinsă între 2.000 și 10.000 de lei.

Citește și: Vlăduța Lupău le-a transmis un mesaj emoționant românilor plecați în străinătate ca să-și poată întreține familiile: „Mă înclin în fața voastră”

Adi Rus și Vlăduța Lupău și-au botezat băiețelul în septembrie

Cuplul a avut parte de un moment unic în ziua de 27 septembrie 2022 – creștinarea fiului lor Iair. Evenimentul a fost unul de-a dreptul grandios, unde au petrecut alături de prieteni și familie.

Citește și: Vlăduța Lupău și-a pus urmăritorii serios pe gânduri. Cântăreața trece printr-un moment dificil: ”Sunt aproape cheală”

„De azi să-ți porți crucea pe care Dumnezeu Ți-a dato în credință și în dragoste! Să strălucești, să iubești, să te rogi, să mulțumești și să fii binecuvântat! Ești minunea nostră!”, a scris Vlăduța pe Instagram, la acea vreme.

Adrian Rus este fiul lui Toma Rus, fost chestor de poliție, secretar de stat în cadrul MAI. Soțul Vlăduței Lupău, portar de rezervă al CFR Cluj, e cunoscut pentru scandalurile în care a fost implicat de-a lungul timpului. În 2015 s-a ales cu 20 de etape de suspendare după ce a intrat în tribune și a bătut un susținător al echipei adverse, alături de fratele lui, Ionuț Rus.