SOV nu a putut urmări conferinţa lui Iohannis: "La orele 19, ofiţerul de serviciu al Penitenciarului a întrerupt transmisia"

Publicat: Joi, 14 Noiembrie 2019 10:38 // Actualizat: Joi, 14 Noiembrie 2019 10:38 // Sursa: romaniatv.net

Klaus Iohannis a înlocuit dezbaterea electorală cu Viorica Dăncilă cu op conferinţă de presă. Preşedintele a captat atenţia şi în penitenciare, însă deţinuţii au fost cenzuraţi, povesteşte Sorin Ovidiu Vîntu într-o postare pe Facebook. 

Foto: facebook.com

"De votat, tot nu-i votez!

Am urmărit de la orele 18 până la orele 19 conferința de presă susținută de Iohannis. Din păcate, la orele 19, ofițerul de serviciu al Penitenciarului a întrerupt transmisia prin cablu, considerând că respectivul eveniment este lipsit de importanță, iar dreptul oricărui individ la informare este un moft care nu trebuie băgat în seamă. Până la ora la care am putut viziona respectivă conferința de presă, recunosc faptul că am fost șocat de prestația excelentă a dlui Iohannis. Exceptând repetitivitatea plicticoasă a temei anti PSD, răspunsurile acestuia au fost logice, coerente și pe alocuri chiar substanțiale și a reușit cu destulă îndemânare să intre neobservat în zona sloganurilor atunci când a fost întrebat despre abuzurile comise de securiști și justiție sau să paseze întrebările către alte zone de responsabilitate.

P.S. solicit public domnului Minstru al Justiției ca pe perioada derulării unor evenimente politice de mare însemnătate, să dea dispoziție ca programele TV să nu mai fie întrerupte. Prin aceste întreruperi se încalcă în mod clar prevederea constituțională care prevede dreptul oricărui individ la libera informare și obligația statului de-a i-l garanta.

Cum mama dracului îmi dai voie să votez, chiar mă îndemni s-o fac, dacă îmi anulezi dreptul să mă informez?

P.P.S. Indiferent de impresia pe care mi a provacat-o ceea ce am vazut din aceasta dezbatere, atitudinea mea despre domnul Iohannis rămâne neschimbată. Detest sa fie presedintele tarii mele", a scris SOV pe Facebook

 

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.7786
RON
15 Dec
noapte 1 °
zi 13 °
Ultimele joburi adaugate
24 H