Şova, despre ÎNLOCUIREA lui Cazanciuc la JUSTIŢIE: Mă simt bine la Transporturi. Dar sunt soldat al partidului

Dan Şova a declarat, maţi, într-un interviu la Adevarul Live, că nu a avut loc nicio discuţie privind preluarea portofoliului Justiţiei, în locul lui Robert Cazanciuc, aşa cum s-a vehiculat în presă, şi că "se simte foarte bine" la Transporturi, dar a completat că el este un "soldat al partidului".

RomaniaTV.net
17 iun. 2014, 08:50
Şova, despre ÎNLOCUIREA lui Cazanciuc la JUSTIŢIE: Mă simt bine la Transporturi. Dar sunt soldat al partidului

Dan Şova a precizat că el va conduce orice minister la cârma căruia îl va desemna formaţiunea din care face parte.

Eu mă simt foarte bine la Transporturi, dar eu sunt un soldat al partidului, unde mă pune partidul acolo o să fiu„, a declarat Dan Şova.

Şova a explicat că nu s-a pus problema unei remanieri guvernamentale, deşi Executivul rămâne fără un ministru.

Nu s-a discutat în niciun cadru despre remanierea Guvernului, domnul Voinea şi domnul Gherghina sunt doi profesionişti excelenţi. Imi pare rău că pleacă din Guvern. Dânsul şi cu domnul Voinea erau responsabili cu cea mai deliccată parte a guvernării, gândiţi-vă că trebuie să ne îndreptăm spre Schengen şi zona euro„, a mai spus Şova.

Şova: Băsescu îşi apără regimul corupt prin ameninţări la adresa adversarilor politici

Vicepreşedintele PSD a vorbit şi despre candidatura liderului său de partid, Victor Ponta, la alegerile prezidenţiale şi s-a arătat convins că acesta va câştiga cursa pentru Cotroceni.

Nu văd niciun alt candidat la prezidenţiale, decât Victor Ponta. Dar candidatura este o opţiune a dânsului, dacă îşi depune candidatura în interiorul partidului. Deci în primul rând trebuie să îşi depună candidatura. Dacă îşi va depune candidatura, în mine va avea un susţinător înfocat. Am şi convingerea că va câştiga. Dacă va ajunge preşedintele României, dumneavoastră mai mult decât noi veţi avea ocazia să faceţi o retrospectivă a doi ani şi jumătate de guvernare, veţi concluziona că au scăzut dobânzile plătite, au fost reîntregite salarii, veţi concluziona că ar fi cel mai bun prim-ministru din istoria României„, a declarat Şova.

Cazanciuc către procurorii DNA: Continuaţi investigarea cu imparţialitate a cauzelor de mare corupţie

Reacţia lui Şova vine după ce în presă au apărut informaţii privind schimbarea lui Robert Cazanciuc de la Ministerul Justiţiei şi înlocuirea acestuia cu Dan Şova.