Spaima unui cuplu care s-a trezit cu o „creatură” ciudată în casa abia renovată. Locuiește cu ei în locuință și nimeni nu știe ce ar putea fi

Un cuplu a descoperit că un străin locuiește cu ei atunci când renovau casa pe care abia au cumpărat-o și în care nici măcar nu au apucat să se mute.

31 aug. 2022, 19:42

O „creatură” trăiește în casa lor și nimeni nu știe ce e

Unul dintre sfaturile pe care le primești atunci când te muți într-o casă nouă este să îți schimbi încuietorile, pentru a nu avea parte de vizitatori neașteptați. Nu este și cazul cuplului, care se află în plină renovare a casei abia cumpărate, care presupune că în locuința lor nu a intrat o persoană, ci o „creatură”.

Aceștia au arătat pas cu pas evoluția renovării pe contul lor de TikTok. În urma lucrărilor, pe podea s-a adunat mai mult praf, unde proprietarii au putut observa urmele ciudate a unei ființe pe care încă nu au identificat-o. Aceștia cred că dacă praful nu s-ar fi adunat pe podea, nu și-ar fi dat seama niciodată că alături de ei mai trăiește cineva.

@renovatingnumber6 it seems we have a pet before we have even moved in 🥲🥲 #creature #renovationproject #renovationseries #renovatingourhome #houseguest ♬ Oh No – Kreepa

Citește și „House of the Dragon” rupe barierele! Nou record de audienţă pentru al doilea episod VIDEO

Comentariile cârcotașilor nu au încetat să apară

După postarea imaginilor cu urmele pașilor lăsate de creatura misterioasă pe platformă, aceștia au cerut sfatul oamenilor și au întrebat dacă cineva știe ce ar putea fi: „Se pare că avem un animal înainte să ne fi mutat… Deci, avem un fel de creatură care se plimbă liberă prin sufrageria noastră în timpul nopții, am realizat doar datorită prafului! Vreo idee despe ce anume ar putea lăsa astfel de urme?”.

Chiar dacă cei doi s-au gândit că ar putea fi o creatură ciudată, oamenii care au văzut videoclipul au fost de altă părere. Situația în care se afla cuplul a devenit foarte ușor subiect de amuzament pentru comentatori, răspunsurile fiind unele nu foarte serioase: „Ce secvență din Harry Potter este asta? Podeaua voastră este o uriașă mapă a lui Marauder!”, „E clar un tren în miniatură”, „Este un adolescent. Foarte greu de văzut pe timpul zilei. Noaptea sunt în habitatul lor natural.”, „Este Doby, are nevoie de un stăpân.” sau „GÂNDACI! Gândacii lasă urme de tipul acesta!”.

Citește și Topul celor mai populare jocuri online din 2022