SPANIA – RUSIA LIVE VIDEO ONLINE STREAMING TVR: 1-1, 3-4 la lovituri de departajare. Gazdele continuă la CM 2018 UPDATE

Rusia a trecut de Spania la penalty-uri, 4-3, după 1-1 în timpul regulamentar, și s-a calificat în sferturile de finală ale Mondialului. În sferturi, Rusia va întâlni câştigătoarea partidei din optimi Croaţia – Danemarca, programată la ora 21.00, la Nijni Novgorod.

01 iul. 2018, 09:02
SPANIA – RUSIA LIVE VIDEO ONLINE STREAMING TVR: 1-1, 3-4 la lovituri de departajare. Gazdele continuă la CM 2018 UPDATE

Reprezentativa Rusiei a eliminat, duminică, selecţionata Spaniei, în optimile de finală ale Cupei Mondiale, impunându-se cu scorul de 4-3 la loviturile de departajare. A fost primul meci de la actuala ediţie a CM ajuns la lovituri de departajare şi prima partidă din istoria competiţiei la care cele două echipe au făcut câte patru schimbări.

Pe stadionul Lujniki, din Moscova, la finalul prelungirilor scorul era 1-1. Spania a deschis scorul printr-un autogol al lui Ignaşevici, în minurul 12. Pentru Rusia a înscris Dziuba ’41 (penalti).

CROATIA – DANEMARCA LIVE VIDEO ONLINE STREAMING TVR HD: Mai e loc de surprize la CM 2018?

La loviturile de departajare, pentru Rusia au marcat Smolov, Ignaşevici, Golovin şi Cerişev.

Pentru Spania au marcat Iniesta, Pique şi Ramos. Au ratat Koke şi Iago Aspas.

Rusul Aleksandr Erohin, care a intrat pe teren în minutul 97, în locul lui Kuzaiev, este primul jucător face face obiectul celei de-a patra schimbări la un meci la Cupa Mondială. Şi spaniolii au făcut apoi a patra schimbare, Rodrigo intrând în locul lui Asensio, în minutul 104.

Cercesov: Mă gândesc doar la următorul meci; Akinfeev: Fanii au înţeles că ruşii ştiu să joace fotbal

Selecţionerul Rusiei, Stanislav Cercesov, a declarat, duminică, după calificarea în sferturile de finală ale Cupei Mondiale, că se gândeşte doarla următoarea partidă.

„Emoţiile sunt simple: mă gândesc doar la următorul meci. Asta este situaţia”, a spus Cercesov.

În ceea ce îl priveşte pe Iuri Jirkov, care a fost schimbat la pauză, tehnicianul crede că acesta va rata cel puţin următoarea partidă. „Cred că este posibil ca Jirkov să fi jucat ultimul său meci. Poate va evolua abia în finală, dacă vom ajunge acolo”.

Igor Akinfeev a declarat că se aştepta la lovituri de departajare. „Este un turneu fantastic pentru noi. Nu doar fanii noştri, ci şi fanii altor echipe au simţit această atmosferă şi au înţeles că ruşii ştiu cu adevărat să joace fotbal”, a afirmat Akinfeev, potrivit L’Equipe.

SPANIA – RUSIA LIVE VIDEO ONLINE STREAMING TVR1-1, 3-4 la lovituri de departajare

 

Min. 41: GOOOOOOOOOL, SPANIA – RUSIA 1-1, Dzyuba egalează din penalty, la un henţ în careu al lui Pique.

Min. 11: Sergio Ramos, duel cu Ignasevici, care deviază în propria poartă. Spania – Rusia 1-0

 

SPANIA – RUSIA LIVE VIDEO ONLINE STREAMING TVR: 

Echipele de start pentru meciul programat pe stadionul Lujniki (capacitate 80.000 locuri):

SPANIA: De Gea – Nacho, Pique, Sergio Ramos, Jordi Alba – Koke, Busquets, David Silva – Isco, Diego Costa, Asensio. Selecţioner: Fernando Hierro.

RUSIA: Akinfeev – Fernandes, Kudryashov, Kutepov, Ignashevich, Zhirkov – Samedov, Kuzyayev, Golovin, Zobnin – Dzyuba. Selecţioner: Stanislav Cercesov.

Arbitru: Bjorn Kuipers (Olanda).

Campioana mondială din 2010, Spania, a suferit o lovitură teribilă chiar înaintea debutului competiţiei, selecţionerul Julen Lopetegui fiind demis şi înlocuit cu Fernando Hierro. Valoarea echipei a făcut ca Spania să câştige Grupa B, dar jocul şi chiar rezultatele au avut de suferit.

Cele două echipe au jucat un meci amical interesant în noiembrie anul trecut, terminând la egalitate, 3-3 (Aleksei Miranciuk, Smolov 2, respectiv Jordi Alba, Ramos 2, ambele din penalty-uri), ultima confruntare oficială având loc la EURO 2018, în semifinale (0-3), ibericii câştigând apoi titlul european. ”Veteranul” rus Serghei Ignaşevici este unul dintre cei trei supravieţuitori ai echipei din 2008, alături de portarul Igor Akinfeev şi fundaşul stânga Iuri Jirkov. De la spanioli se mai află în lot Ramos, Iniesta şi David Silva, alături de rezerva Reina.

  • CM 2018: „Avem o foarte mare încredere în munca noastră”, spune selecţionerul Spaniei
„Avem o foarte mare încredere în munca noastră”, a afirmat selecţionerul Spaniei, Fernando Hierro, înaintea meciului cu Rusia, gazda Cupei Mondiale 2018, din optimile de finală ale competiţiei, scrie France Football.

Întrebat dacă Rusia va practica duminică un joc direct împotriva Spaniei, la fel ca Iranul şi Marocul în faza grupelor, Hierro a răspuns: „Unele lucruri depind de tine şi altele nu. Ne-am studiat adversarul. Ştim ce vrem să facem. Avem o foarte mare încredere în munca noastră. Echipa s-a antrenat foarte bine în această săptămână. Este într-o bună stare fizică, într-o bună stare mentală. Suntem pozitivi. Ne vom spune că totul va merge bine.”

„Trebuie să facem cât mai puţine greşeli. Avem calităţile şi defectele noastre, ca toate echipele. Trebuie să fim inteligenţi. Ştim ce probleme avem de rezolvat. Avem însă multe motive să fim optimişti. De exemplu, echipa a revenit de patru ori după ce a fost condusă în faza grupelor”, a spus tehnicianul, care l-a înlocuit pe Julen Lopetegui pe banca Spaniei cu doar două zile înaintea turneului final.

SPANIA – RUSIA LIVE VIDEO ONLINE STREAMING TVR: Rusia nu a învins niciodată Rusia în cele şase meciuri directe, ibericii având patru victorii şi două egaluri. Cei mai buni marcatori ai celor două echipe la CM 2018 sunt Denis Cerîşev, care joacă în Spania, la Villarreal, şi Diego Costa, fiecare cu trei reuşite. Rusia este echipa care a alergat cel mai mult la CM 2018 în primele două meciuri (118 km, respectiv 115 km), dar intensitatea a scăzut mult în ultimul meci, cu Uruguayul (98 km), din cauza faptului că a evoluat mult timp în zece oameni.

SPANIA – RUSIA LIVE VIDEO ONLINE STREAMING TVR:  Rusia, prima oară în optimi

”Sbornaia” joacă în optimile Cupei Mondiale pentru prima oară de la destrămarea Uniunii Sovietice. Cel mai bun rezultat pentru URSS a fost semifinala jucată în 1966. Spania a cucerit titlul mondial în 2010, dar înainte de această performanţă nu trecuse de sferturi niciodată

”La Roja” este neînvinsă de 23 de partide, ultimul eşec fiind 0-2 cu Italia, în optimi la EURO 2016. Spania întâlneşte pentru a cincea oară o echipă gazdă la Cupa Mondială, neavând nicio victorie. Dacă va juca, Sergio Ramos îl va egala pe Iker Casillas, spaniolul cu cele mai multe partide la Cupa Mondială, 17. Toţi fotbaliştii ruşi sunt apţi de joc, inclusiv Alan Dzagoev (accidentat în primul meci) şi Aleksandr Erohin.

 

SPANIA – RUSIA LIVE VIDEO ONLINE STREAMING TVR: Fundaşul rus de origine braziliană Mario Fernandes a declarat joi că echipa gazdă a Cupei Mondiale de fotbal trebuie să facă duminică, în optimile de finală de la Moscova, un meci perfect pentru a elimina Spania.

”Spania este o mare echipă cu jucători buni. Ştim că trebuie să facem o partidă mare pentru a trece mai departe, a declarat fundaşul brazilian al lui ŢSKA Moscova. Spania are o echipă bună. Ştim că va fi dificil şi pot să facă un meci mare împotriva noastră. Trebuie să fim pregătiţi şi concentraţi. Germania a fost eliminată, Argentina a suferit mult, iar Spania a fost prima în grupă, aşa că trebuie s-o respectăm”.

Mario Fernandes a dezvăluit că mijlocaşul Alan Dzagoev, accidentat în prima partidă cu Arabia Saudită, a reluat antrenamentele şi ar putea reveni pe teren: ”Sperăm că va reveni curând”.

Absent anul trecut de la Cupa Confederaţiilor din cauza unei accidentări, Fernandes a precizat că fostul selecţioner al Rusiei, olandezul Guus Hiddink, le-a urat noroc jucătorilor cu prilejul unei vizite în cantonamentul de la Novogorsk.

Spania a Câştigat grupa B, în timp ce Rusia a ocupat locul 2 în Grupa A.

SPANIA – RUSIA LIVE VIDEO ONLINE STREAMING TVR: Regele spaniol Felipe al VI-lea va asista la meciul Rusia-Spania, din optimile Cupei Mondiale 2018, care se va desfăşura duminică pe stadionul Luzhniki din Moscova, a anunţat Federaţia Regală de Fotbal de la Madrid.

„Regele va vizita stadionul Luzhniki pentru a susţine echipa naţională a Spaniei în meciul din optimile Cupei Mondiale”, se arată într-un mesaj publicat de federaţia spaniolă de fotbal.

Preşedintele rus Vladimir Putin a declarat miercuri că plănuieşte să susţină echipa naţională de fotbal a Rusiei la meciul împotriva Spaniei, însă nu s-a decis dacă va merge la stadion.

SPANIA – RUSIA LIVE VIDEO ONLINE STREAMING TVR: Vladimir Putin, anunţ important înainte de Spania – Rusia

”Fără îndoială, voi vedea meciul, voi încuraja, dar nu ştiu dacă voi merge la stadion”, a declarat preşedintele Rusiei când a fost întrebat dacă va veni la meci.

Rusia s-a calificat pentru prima oară în istoria sa post-sovietică în optimile de finală ale unui Mondial, după ce s-a clasat pe locul 2 în Grupa A, cu 6 puncte: victorii cu Arabia Saudită (5-0) şi Egipt (3-1) şi înfrângere cu Uruguay (0-3), conform Agerpres.

Spania a ocupat primul loc în Grupa B, cu 5 puncte, după o victorie cu Iranul (1-0), remize cu Portugalia (3-3) şi Maroc (2-2).

Rusia și Spania s-au întâlnit ultima dată în 2017 într-un amical extrem de spectaculos, scor 3-3. Ultimul meci oficial datează de la EURO 2008, când spaniolii se impuneau în semifinale cu 3-0.