Spațiu de relaxare pentru pensionari, amenajat chiar lângă cimitir. Seniorii au priveliște spre cruci și morminte VIDEO

Primăria din Făgăraș a construit un spațiu de recreere pentru pensionari gard în gard cu un cimitir. În proiectul "Spațiu de mobilitate pentru seniori" se preciza că "cetățenii se pot bucura de această zonă de mobilitate și relaxare îmbunătățindu-și sănătatea fizică și mentală cu ajutorul aparatelor de fitness pentru exterior".

08 aug. 2022, 09:01
Spațiu de relaxare pentru pensionari, amenajat chiar lângă cimitir. Seniorii au priveliște spre cruci și morminte VIDEO
Spațiu de relaxare pentru pensionari, amenajat chiar lângă cimitir / FOTO: Monitorul de Făgăraş

Spațiu de relaxare pentru pensionari, amenajat chiar lângă cimitir. În realitate, spațiul de relaxare e chiar lângă cimitir, așa că pensionarii au priveliște spre cruci și morminte, scrie Monitorul de Făgăraş. Mai mult, la aparatele respective au ajuns să se joace copiii, pentru că bunicii lor nici nu vor să audă, iar lucrarea pare neterminată, fiind înconjurată de nisip, moloz și alte resturi de la construcție. Firma care a executat lucrările pentru proiectul seniorilor nici măcar nu s-a obosit să lase locul curat. În jurul suprafeței pavate au fost lăsate la voia întâmplării bolovani, mizerii, o grămadă de nisip, o altă grămadă cu rădăcini, toate numai bune pentru a se răni pensionarii din municipiu dacă vor folosi vreodată „locul de relaxare”.

Baza sportivă ”La Terenuri” a fost inaugurată la Cluj-Napoca. Investiţia a fost de peste 6 milioane de euro

În locul seniorilor însă, spațiul a atras copiii din cartier, care curioși fiind se urcă pe respectivele aparate. Bunicii care și-au însoțit copiii la spațiul de joacă susţin că nu ar folosi acele aparate. „Puteau să folosească banii pentru a repara băncile de pe promenadă care sunt sub orice critică, să facă în oraș curățenie pentru că este un oraș murdar. În plus, locul ales este total nepotrivit, lângă cimitir. Să înțelegem că ne trimit direct în cimitir pe noi, bătrânii?” a spus o pensionară.