Baza sportivă ”La Terenuri” a fost inaugurată la Cluj-Napoca. Investiţia a fost de peste 6 milioane de euro

Baza sportivă ”La Terenuri”, de 4,2 hectare, a fost inaugurată, vineri, la Cluj-Napoca, în cel mai mare cartier al oraşului, Mănăştur. Investiţia a fost de peste 6 milioane de euro, bani proveniţi din bugetul local.

29 iul. 2022, 18:34
Baza sportivă ”La Terenuri” a fost inaugurată la Cluj-Napoca. Investiţia a fost de peste 6 milioane de euro
Baza sportivă ”La Terenuri” a fost inaugurată la Cluj-Napoca

Baza sportivă ”La Terenuri” a fost inaugurată la Cluj-Napoca. ”De astăzi clujenii se pot bucura de a doua bază sportivă din Cluj-Napoca – Baza sportivă „La Terenuri” – care are o suprafaţă de 4,2 ha şi le oferă clujenilor facilităţi moderne, realizate la standarde europene”, a declarat primarul din Cluj-Napoca, Emil Boc, la inaugurarea bazei din Cartierul Mănăştur.

Citeşte şi: Acces interzis la Cascada Valul Miresei, unul dintre obiectivele turistice ale Clujului

Baza sportivă ”La Terenuri” a fost inaugurată la Cluj-Napoca

Iubitorii de sport vor avea acces gratuit la următoarele facilităţi, în interior sau exterior, cu menţiunea că pentru unele este nevoie de rezervare pe site-ul sportinclujnapoca.ro: tenis de masă, squash, yoga, pilates, panou de escaladă (în interior), minifotbal, tenis, tenis cu peretele, baschet, volei, tenis de masă, beach volley, badminton, şah, baschet, amfiteatru în aer liber, skate park, pistă de alergare, locuri de joacă pentru copii, zonă de fitness (exterior).

Programul este identic cu cel al bazei sportive Gheorgheni şi la fel ca până acum, pe toate terenurile jucătorii trebuie să-şi aducă propriile obiecte de joc.

Cardurile deja emise pentru accesul în Baza sportivă Gheorgheni sunt valabile şi pentru noua bază sportivă din Mănăştur, la fel şi cardurile ClujBike. Pentru a beneficia de un nou card de acces e nevoie să se intre pe platformă, să se creeze un cont şi o primă rezervare”, a mai explicat Emil Boc, la inaugurarea de vineri, potrivit News.ro.


loading...
Partenerii noștri